Svenssons i Lammhult


EXTRA: AJ-lampan kommer i fem nya färger!

Skriv ut sidan 2010-01-13

Svenssons i Lammhult kan, som första återförsäljare, stolt presentera en glädjande nyhet för alla fans av möbelklassiker i allmänhet och danska sådana i synnerhet: Arne Jacobsens vackra AJ-lampor kommer inom kort att släppas i inte mindre än fem nya färger.

Exklusivt på Svenssons.se kan du dessutom redan nu se bilder på, samt förbeställa, samtliga färger, följ länken "Visa fler bilder" här ovan för att se ett inspirerande bildspel eller klicka här för att titta närmare på de enskilda lamporna.

AJ-lamporna skapades av Arne Jacobsen till det berömda SAS Royal Hotel i Köpenhamn, som fyller 50 år 2010. Med sin assymetriska skärm och eleganta stativ är AJ-lampan en av belysningsvärldens mest ikoniska produkter och som sådan vanligt förekommande i inredningstidningar och diverse andra mediala sammanhang. Den uppmärksamme såg den t.ex. i Bruce Waynes penthouse i senaste Batmanfilmen!

Sedan tidigare har den funnits i svart, grått och vitt, men nu tillkommer alltså fem nya kulörer: petroleum, röd, sand, grönblå och gulgrön. Följ färglänkarna för att titta närmare på de olika varianterna!

Vi räknar med att kunna börja leverera de nya AJ-lamporna under februari-mars, tillgången kommer dock till en början att vara begränsad så vill du vara riktigt säker på att få din lampa så fort som möjligt, beställ redan nu!