Svenssons i Lammhult

Heminredningscoach

Heminredningscoach

Personlig hjälp för ett personligt hem.

Funderar du på att förändra något i ditt hem? Då kan det vara skönt att bolla sina idéer med någon som har lång erfarenhet och som delar med sig av sina kunskaper. Vi hjälper dig gärna på vägen och ger goda råd vad det gäller möbler, belysning, färg och form. Och allt annat som är viktigt att tänka på för att få ett hem att trivas i.

Våra heminredningscoacher träffar du i butiken, eller så kommer vi hem till dig. Det du behöver göra är att boka en tid via formuläret eller ringa oss på 0472-487 00.

Vi erbjuder tjänsten i våra butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Rådgivning i butik

När vi träffas i butiken får du gärna ta med foton och ritningar som beskriver dina önskemål och miljön det gäller. Vi diskuterar tillsammans och sedan lämnar vi ett förslag till dig (t.ex. bilder, text och materialprov).

Pris: 950 kr (upp till 2 timmar). Vid bjuder på rådgivningen när du lägger en order över 15.000 kr, inom 4 veckor efter mötet.

Rådgivning hemma hos dig

Vill du att vi kommer hem till dig? Ibland kan det vara lättare att förklara sina tankar och idéer på plats i hemmet. Vi kommer gärna hem till dig och ser på ditt rums möjligheter och hur du kan utnyttja det på bästa sätt.

Rådgivning i ditt hem kan bokas i:
• Stockholm, inom 08-området
• Göteborg, inom 031-området
• Malmö/Lund, inom 040 och 046-området

(Tjänsten erbjuds för närvarande inte på öar där båttransport krävs)

Pris, inkl. restid: 1.900 kr för 4 timmar. Om du önskar ytterligare tid: 750 kr/timme. Vid bjuder på rådgivningen när du lägger en order över 30.000 kr, inom 4 veckor efter mötet.

Avbokningsregler

Vid avbokning dagen före eller samma dag debiteras 50 % av priset. (Ingen debitering vid ombokning).

Vill du boka tid eller veta mer?


Vi hör av oss till dig för att bestämma en tid som passar.