FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Innekrukor

Dekorera ditt hem med växter i vackra innekrukor. Här hittar innekrukor som passar just ditt hem.
77 träffar
Köpenhamn kruka glaserad Ø21 cm - Grön - Bergs Potter
Bergs Potter

Köpenhamn kruka glaserad Ø21 cm, Grön

770 kr823 kr
På väg till oss
Visar 36 produkter av totalt 77
1
...
3

Dekorera hemmet med växter och fina krukor

Att lägga till gröna växter i ditt hem lyser upp rummen, men hjälper även till att rena luften. Att placera krukor i olika höjder och djup hjälper till att skapa en stilren och naturlig look i hemmet. Genom att lägga till några amplar skapar du ännu mer dynamik i inredningen. Vi har krukor i olika storlekar för att passa alla sorters växter.

Våra mest populära krukor

På Svenssons har vi ett brett utbud av krukor, såväl innekrukor som utekrukor. Några av våra mest populära varumärken inom krukor är:

Olika storlekar på innekrukor

En snygg kruka kommer att liva upp ditt hem och ge dina växter nytt liv. Det viktigaste att tänka på när du ska välja storlek på dina krukor är hur stora dina växter är, men utöver det är det också viktigt att tänka över vad du har plats med och placeringen på krukor. Genom att variera krukor i olika storlekar och höjder skapar du mer dynamik i inredningen och ger det hemmet lite mer liv. En större kruka kan du med fördel placera på golvet eller en större avlastningsyta, medan små och mellanstora krukor kan placeras vart som helst där de passar in.

Välj rätt kruka för ditt hem

Växter passar bra i alla rum och ger en fin och fräsch känsla. Samma sak gäller för växtens kruka – lägg till en fin kruka i ett hem, eller byt ut krukorna du redan har och ge rummet nytt liv. Med rätt kruka höjer du hela rummet. Det är också viktigt att tänka på växtens placering då den optimala placeringen varierar för olika växter. Medan vissa vill ha mycket solljus, kan andra växter inte vara i starkt solljus för länge. Då kan det vara bra att placera större krukor, krukor på fot eller en ampel längre in i rummet. Har du inte så mycket yta att placera dina växter och krukor på kan en ampel eller väggkrukan vara den perfekta lösningen för att få in grönt i hemmet utan att ta upp någon yta.

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer