FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Produkter
Annat
Logga in
|
Hem /Utemöbler & Trädgårdsmöbler/Solstolar & Solsängar

Solstolar & Solsängar

För både bekvämlighet och funktion kan du sitta eller ligga skönt i solen. Vill du packa med dig en stol till stranden eller ha en solsäng som alltid står på plats på altanen? 
SolstolarSolsängarHängmattorHammockarDäckstolar
193 träffar
Spaghetti solstol med fotstöd - grey, aluminiumstativ - Fiam
Fiam

Spaghetti solstol med fotstöd, grey, aluminiumstativ

3 645 kr3 895 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 193
1
...
6

Slappna av i solen 

Frisk luft är viktigt för vårt välmående. Att spenderar tid ute i naturen ger oss extra energi och lugn i vardagen. Att ta en lugn stund i solen för att ladda energi mår alla bra av. Därför är det betydelsefullt att ha en bekväm och komfortabel solstol. Placera en solstol eller solsäng på ett trädäck eller altanen eller varför inte mitt i gräset. Eller kanske du söker en som är perfekt för alla sommaren stranddagar. Vi på Svensson har ett stort utbud av bekväma och kvalitativa solstolar och solsängar för att du ska hitta en som är perfekt för dig.  

En ny favoritplats  

Fällbara solstolar eller solsängar är ett måste på våren och sommaren. En minut i solen blir lätt 5 minuter och sedan en timme. Av den anledningen är det viktigt att din solstol är mycket bekväm. För optimal komfort är ett tips att välja en solsäng som går att fälla eller reglera ryggstödet på. Den friska luften och naturens lugnande ljud ger en avslappnad känsla i kroppen och huvudet. Vare sig du ligger på stranden eller i trädgården är det mycket behagligt att känna solens strålar värma och de lätta brisarna svalka samtidigt. En bekväm solstol kommer garanterat att bli en favoritmöbel för alla årets soliga dagar.  

Populära tillverkare 

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer