FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Kundservice/Prisgaranti
Kontakt & ÖppettiderLeveransinformationReturer & reklamationerRegistrera retur & reklamationKöp- & leveransvillkorSäkerhetspolicyCookiesFAQ - Vanliga frågorFAQ - Vanliga frågor medlemsklubbPrisgaranti

Prisgaranti

30 dagars Prisgaranti

Du som kund ska alltid känna dig trygg när du handlar hos oss. En viktig del i det är att du alltid ska veta att priset vi erbjuder är rätt. Vi jobbar dagligen med att bevaka marknaden och justerar priserna på våra produkter så de är korrekta. Om du hittar motsvarande produkt till ett lägre pris hos någon av våra konkurrenter, matchar vi självklart det! Vår prisgaranti gäller i hela 30 dagar efter varje köp. Om vi eller någon annan konkurrent sänker priset inom 30 dagar får du alltså mellanskillnaden tillbaka. Allt för att du ska känna dig trygg med att du alltid får det bästa priset när du handlar hos Svenssons. 

Kontakta oss på [email protected] eller kom in till en av våra butiker för att använda prisgarantin. Kom ihåg att spara ditt kvitto för att nyttja din garanti. 

Prisgarantin gäller för svenska konkurrenter i fysisk butik eller online. För att använda prisgarantin behöver följande villkor var uppfyllda:

  • Produkten behöver vara av samma märke och specifikation, exempelvis material, storlek eller färg.
  • Du behöver kunna visa dokumentation på det lägre priset.
  • Prisgarantin gäller mot andra aktörer inom Sverige.
  • Prisgarantin gäller inte om varan omfattas av en utförsäljning eller lagerrensning. Inte heller om det är en unik tillfällig kampanj, såsom en öppningskampanj eller motsvarande.
  • Vid geografiskt begränsade kampanjer gäller endast prisgarantin om köpet gjorts i en av våra butiker på samma ort.

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss