FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Möbler

Möbler

För stora och små, olika rum, funktioner och utsmyckning, för hemmet och kontoret samt för inne och utomhusbruk. Vi har ett noga utvalt sortiment av möbler med hög kvalitet från designklassiker till nyheter 
Stolar & PallarFåtöljer & PuffarHyllor & FörvaringStringhyllorBordSofforSängarMöbeltillbehör
17240 träffar
Jetson fåtölj - läder classic soft 88 svart, kromstativ, plain 88 - Dux
Dux

Jetson fåtölj, läder classic soft 88 svart, kromstativ, plain 88

26 990 kr
I lager
Visar 36 produkter av totalt 17240
1
...
479

Möbler med kvalitet

Att leta möbler är roligt. Inte bara för att det skapar en vacker och rofylld atmosfär i ditt hem, utan även för att du kan hitta den där perfekta fåtöljen eller soffan som kommer att bli din favoritplats under många år. Möbler är också en bred benämning som egentligen berör allt som har med inredning att göra. De flesta möbelhus eller webbutiker som säljer möbler har också ett stort sortiment av inredningsdetaljer såsom klockor, förvaring och mycket annat. 

För alla dina behov av möbler 

Idag har det blivit populärt att göra sina inköp online i de många webbutiker som finns inom alla produktkategorier. Svenssons i Lammhult är ett möbelhus med möbler av kvalitet som har uppfattat denna trend och här hittar du en av de bästa webbutikerna för dina möbelinköp som tänkas kan. I vår webbutik hittar du ett brett sortiment av alla möbler från trappstegar, pallar och inredningsdetaljer till soffor, garderober och sängar.

Möbler som passar alla hem

När du hittar ett komplett sortiment av möbler där det finns något som passar i alla hem, så blir det mycket enklare och roligare att handla möbler för inredning. Detta för att du inte behöver springa runt på olika platser och olika butiker för att hitta det du söker. Hittar du också ett möbelhus på nätet där du får en unik design och absolut bästa kvalitet så är din lycka gjord. Detta kan du uppnå genom att besöka Svenssons i Lammhult som är ett pålitligt möbelhus med över 100 år i branschen och en stor mängd nöjda kunder som redan tagit del av den kvalitet och design som erbjuds.

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer