FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Möbler

Möbler

För stora och små, olika rum, funktioner och utsmyckning, för hemmet och kontoret samt för inne och utomhusbruk. Vi har ett noga utvalt sortiment av möbler med hög kvalitet från designklassiker till nyheter 
Stolar & PallarFåtöljer & PuffarHyllor & FörvaringStringhyllorBordSofforSängarMöbeltillbehör
13870 träffar
Stringhylla hyllplan - vit, 78x30 cm, 3-pack - String
String

Stringhylla hyllplan, vit, 78x30 cm, 3-pack

1 130 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 13870
1
...
277

Möbler med kvalitet

Att leta möbler är roligt. Inte bara för att det skapar en vacker och rofylld atmosfär i ditt hem, utan även för att du kan hitta den där perfekta fåtöljen eller soffan som kommer att bli din favoritplats under många år. Möbler är också en bred benämning som egentligen berör allt som har med inredning att göra.

För alla dina behov av möbler 

Hos Svenssons hittar du möbler av kvalitet och välkända varumärken såsom Vitra, Ethnicraft NV och Asplund. Svenssons är en detaljhandel där du hittar ett brett sortiment av alla möbler allt från stolar, sittpallar och inredningsdetaljer till soffor, mattor och golvlampor.

Möbler som passar alla hem

När du hittar ett komplett sortiment av möbler där det finns något som passar i alla hem, så blir det mycket enklare och roligare att handla möbler för inredning. Detta för att du inte behöver springa runt på olika platser och olika butiker för att hitta det du söker. Hittar du också ett möbelhus på nätet där du får en unik design och absolut bästa kvalitet så är din lycka gjord. Detta kan du uppnå genom att besöka Svenssons som har över 125 år i branschen och en stor mängd nöjda kunder som redan tagit del av den kvalitet och design som erbjuds.

c/o Svenssons

Följ oss