FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Möbler

Möbler

För stora och små, olika rum, funktioner och utsmyckning, för hemmet och kontoret samt för inne och utomhusbruk. Vi har ett noga utvalt sortiment av möbler med hög kvalitet från designklassiker till nyheter 
Stolar & PallarFåtöljer & PuffarHyllor & FörvaringStringhyllorBordSofforSängarMöbeltillbehör
14860 träffar sorterat på
CH24 Y-stol - Såpad ek-naturflätad - Carl Hansen & Søn
Carl Hansen & Søn

CH24 Y-stol, Såpad ek-naturflätad

8 128 kr10 160 kr
I webblager
Little Petra VB1 fåtölj - Valnöt-Moonlight - &Tradition
&Tradition

Little Petra VB1 fåtölj, Valnöt-Moonlight

40 469 kr50 740 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 14860
1
...
277

Möbler med kvalitet

Att leta möbler är roligt. Inte bara för att det skapar en vacker och rofylld atmosfär i ditt hem, utan även för att du kan hitta den där perfekta fåtöljen eller soffan som kommer att bli din favoritplats under många år. Möbler är också en bred benämning som egentligen berör allt som har med inredning att göra.

För alla dina behov av möbler 

Hos Svenssons hittar du möbler av kvalitet och välkända varumärken såsom Vitra, Ethnicraft NV och Asplund. Svenssons är en detaljhandel där du hittar ett brett sortiment av alla möbler allt från stolar, sittpallar och inredningsdetaljer till soffor, mattor och golvlampor.

Möbler som passar alla hem

När du hittar ett komplett sortiment av möbler där det finns något som passar i alla hem, så blir det mycket enklare och roligare att handla möbler för inredning. Detta för att du inte behöver springa runt på olika platser och olika butiker för att hitta det du söker. Hittar du också ett möbelhus på nätet där du får en unik design och absolut bästa kvalitet så är din lycka gjord. Detta kan du uppnå genom att besöka Svenssons som har över 125 år i branschen och en stor mängd nöjda kunder som redan tagit del av den kvalitet och design som erbjuds.

Vilka typer av möbler säljer Svenssons?

Erbjuder Svenssons hemleverans?

c/o Svenssons

Följ oss