FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Belysning/Lampor/Golvlampor

Golvlampor

En golvlampa kan verkligen sätta sin prägel på rummet och är ett viktigt val när det gäller funktionsbelysning eller stämningsbelysning. En del lampor ur vårt sortiment fungerar lika bra som konstverk som för belysning. 
722 träffar
AJ golvlampa - Svart - Louis Poulsen
Louis Poulsen

AJ golvlampa, Svart

10 095 kr11 650 kr
Fåtal i webblager
Visar 36 produkter av totalt 722
1
...
21

Golvlampor lyfter rummet

Ett viktigt val när det gäller områdesbelysning är golvlampor. Denna belysningsarmatur kan verkligen sätta sin prägel på rummet och bidra med en design som dominerar på ett positivt sätt. Om du letar efter en sofistikerad pjäs med många möjligheter, varför inte välja en lampa som böjer sig i en generös båge ut mot rummet? Kanske en flexibel lampa som kan rotera i 360 grader och justeras i höjdled? Eller en tidlös klassiker som ger ett mjukt och jämnt ljus och kan justeras med en dimmer? Valmöjligheterna är många här hos oss på Svenssons!

Lysande konstverk i rummet

Med en golvlampa kan du ge dig själv friheten att satsa på något iögonfallande. En del lampor ur vårt sortiment fungerar lika bra som konstverk som för belysning. Designen är något extra som du kan ha mycket glädje av i många år framöver. Vilken lampa du än väljer så har den stor dekorativ betydelse i rummet och kräver att du tänkt till lite extra. Låt dig inspireras av vår fina samling som du snabbt och enkelt kan få levererad. Varför inte komplettera med snygga bordslampor eller vägglampor  i samma stil?

Passar alla stilar

Oavsett vad du har för personlig smak så har vi alternativ för alla stilar. Om du letar efter något minimalistiskt som smälter in i rummet på ett smidigt sätt har vi många alternativ i neutrala färger och klassiska material. Om du vill ha något mer dramatiskt så kan du ta en titt på våra designade golvlampor. Vi har även ett stort utbud av Flos, Foscarini, Luceplan, Bsweden och Vitra, med flera. Du är alltid välkommen in i en av våra butiker för att titta närmare på våra produkter. Annars kan du snabbt och smidigt beställa online och få din drömlampa snabbt levererad. Ta en titt på vår handplockade kollektion från kända märken!

Populära filtreringar

Louis Poulsen golvlampaFlos golvlampaBy Rydéns golvlamporMuuto golvlamporLe klint golvlamporGubi golvlamporGolvlampa mässingSvart golvlampa

Vilken golvlampa ska jag välja?

Vart bör jag placera min golvlampa?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer