FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Belysning/Lampor

Lampor

Hos oss finner du populära designlampor och LED-lampor i olika stilar. Här kan du hitta en lampa som passar just dig och din heminredning.
Taklampor & PendellamporGolvlamporBordslamporLjuskronor & TakkronorVägglamporPortabla lamporPlafonderSpotlightsSkrivbordslamporFönsterlampor & FönsterbelysningSänglamporSolcellslamporBarnlamporLjusslingor & DekorationsbelysningLäslamporLampskärmarLampfötter
6707 träffar
Viscontea pendel - vit - Flos
Flos

Viscontea pendel, vit

15 960 kr19 950 kr
På väg till oss
2097 Sarfatti ljuskrona - Mässing 30 lampor - Flos
Flos

2097 Sarfatti ljuskrona, Mässing 30 lampor

16 659 kr21 350 kr
E
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 6707
1
...
187

Lampor för en ljusare tillvaro

Att belysningen är en av de viktigaste faktorerna för hur trivsamt ett rum blir är nog något som alla är överens om. Men inte alla har så bra koll på hur man ljussätter ett rum för att det ska bli så mysigt eller behagligt som möjligt att vistas i. Till att börja med så bör man ta hänsyn till hur stort rummet är, för att därefter bestämma hur många ljuspunkter som är optimalt. Även om kraftiga lampor klarar av att lysa upp även ett stort vardagsrum så är det knappast den perfekta belysningen för mysiga filmkvällar. Här får du lite tips om hur du inreder med vårt utbud av olika lampor och ljuslösningar.

Vad används rummet för?

De flesta rum behöver någon typ av takbelysning, men utöver detta bör man ta hänsyn till vilket användningsområde som rummet har. Handlar det om ett hemmakontor, ett kök eller ett sovrum så finns det vitt skilda krav man bör ställa på vilken typ av belysning man ska ha. Vid till exempel ett skrivbord behöver du en lampa med smal och fokuserad ljuskägla och skärmen bör naturligtvis gå att vinkla. Rör det sig om ett större rum, som till exempel familjens vardagsrum, så brukar man rekommendera uppemot åtta mindre ljuskällor utspridda i rummet för att kunna anpassa belysningen efter aktivitet och stämning. Här tar du naturligtvis stor hänsyn till ditt övriga möblemang, som din soffa, eftersom den för många är vardagsrummets själva mittpunkt.

Få din lampa hemkörd

Titta i lugn och ro igenom vårt utbud av belysning och andra saker för ditt hem här på hemsidan, eller titta in i någon av våra butiker om du har vägarna förbi. När du väl bestämt dig för någon av våra designade lampor så kan vi självklart ordna med frakten hem till dig, oavsett var i Sverige du bor.

Populära filtreringar

Svart lampaLouis Poulsen lampaPH lampa - Poul Henningsen&Tradition FlowerpotFlos lampaBy Rydéns lamporMenu lamporNew works lamporFritz Hansen lamporFerm Living lamporMuuto lamporFoscarini lamporHAY lamporGubi lamporFatboy lamporRotting lamporLampa mässingRöd lampaVita lamporOrange lampaRosa lampaIittala lampa&Tradition lampaRislampa

Vilka egenskaper definierar lampor av hög kvalitet och design?

Hur påverkar en välplacerad lampa rummets design och karaktär?

Varför är det viktigt att investera i lampor av hög kvalitet för ditt hem eller kontor?

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss