FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Textil

Textil

Med mjuka textilier ger du ditt hem en varm och ombonad känsla. Blanda färger, material och skapa din egen personliga stil. Textilier har även inverkan på akustiken och värmen i rummet. 
Filtar & PlädarKuddar & KuddfodralSängkläder & BäddtextilGardinerBadrumstextilierTyger & TextilierKöks- & Bordsstextilier
3120 träffar
Sandstone ullpläd 130x180 cm - Beige - Scandi Living
Scandi Living

Sandstone ullpläd 130x180 cm, Beige

599 kr849 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 3120
1
...
87

Sätt färg på ditt hem

Det krävs väldigt små medel för att förändra, förnya och ge ett hem en lite mer personligare stil. Det är inte alltid som man har råd eller behov av nya möbler. En uppfräschning av hemmet kan göras med hjälp av textilier som gardiner och kuddar. Textilier finns i vackra färger och material och det är väldigt enkelt att matcha och blanda. Textilier kan användas till husets alla rum, från badrum till sovrum och alla hem är i behov av vackra textilier. Ett vackert badrum med sköna, mjuka och vackra handdukar kan få vem som helst att njuta av en dusch eller ett bad.

Inred med kuddar

En skön och härlig säng är för många en säng med fina och mjuka sängkläder och många sköna kuddar. En bäddad säng med vackra sängkläder i underbara färger är inbjudande och skapar en stressfri atmosfär. Eller vad sägs om en soffa eller fåtölj med sköna, mjuka kuddar. Hos oss på Svenssons i Lammhult kan du köpa vackra textilier i form av handdukar, plädar, sängkläder och prydnadskuddar, men även möbler och inredningsdetaljer. Våra heminredningsprodukter och textilier kan du så klart både handla i butik och online.

Vi är den kompletta möbelaffären

Svenssons är din kompletta möbelaffär. Hos oss kan du köpa heminredning från över 300 kända leverantörer till hela ditt hem. Vi började redan 1898 i ett torp utanför Lammhult och sedan dess har det hänt väldigt mycket. Vi kan heminredning, ordning och reda, sköna möbler, vackra textilier och snygg inredning, så innan du bestämmer dig och gör ditt val - besök oss.

c/o Svenssons

Följ oss