FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Textil/Gardiner

Gardiner

Färdigställ ditt hem med gardiner till dina fönster. Förutom att det är praktiskt gör det rummet mycket finare. På Svenssons har vi ett brett utbud av gardiner.
HissgardinerGardinlängderLinnegardiner
151 träffar
Ebba hissgardin 120x180 cm - Vit - Himla
Himla

Ebba hissgardin 120x180 cm, Vit

1 670 kr2 390 kr
I webblager
Twilight gardin med veckband 140x250 cm - Offwhite - Himla
Himla

Twilight gardin med veckband 140x250 cm, Offwhite

1 463 kr2 090 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 151
1
...
5

Fina gardiner för ditt hem

Genom att lägga till eller byta ut gardiner i ett rum kan du enkelt skapa förändring i hemmet. Förutom att gardiner fyller många praktiska funktioner, är de även en viktig inredningsdetalj. Det hjälper till att ge en ombonad och hemtrevlig känsla och är lätt att kombinera med andra textiler i rummet. Gardiner hjälper dessutom till att hålla kylan borta, dämpa ljud och hindra andra från att se in.

Olika modeller på gardiner

Det finns en rad olika modeller på gardiner att välja mellan. En av dessa är öljettlängd, som hängs upp med ringar som oftast är tillverkade i metall. Dessa funderar på de flesta gardinstänger. En annan variant som är väldigt vanligt förekommande är veckbandslängd, som har dekorativa veck upptill. Passar inte dessa gardiner för ditt hem finns även hissgardiner som även de fungerar utmärkt och finns i olika material och utseenden.

Olika material på gardiner

Gardiner tillverkas i en hel del olika material som både påverkar utseendet och funktionen. Vill du ha en tidlös och enkel stil, och om det inte är prioritet att hålla rummet mörkt och svalt, är luftiga gardiner i lin ett väldigt bra alternativ. Scandi Living har linnegardiner i många olika färger. Vill du i stället ha mörkläggningsgardiner till exempelvis sovrummet kan du fundera på gardiner i tätt vävt lin från varumärket Himla. Det håller både ljuset och värmen ute. För en elegant look rekommenderar vi gardiner i sammet. Det ger en fin glans och ett lyxigt utseende. Linumhar gardiner i bomullssammet som kanske är det perfekta valet för dig. I slutändan är det den personliga preferensen som avgör vilka gardiner som passar just dig.

Populära filtreringar

Beiga gardinerVita gardinerGröna gardinerGråa gardinerGardiner bomullBruna gardinerHimla gardiner

c/o Svenssons

Följ oss