FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Textil/Gardiner/Linnegardiner

Linnegardiner

Ett par lätta linnegardiner skapar direkt en ljus och fräsch känsla till ditt hem. Här hittar du ett stort urval av linnegardiner i olika färger och längder.
146 träffar
Ebba hissgardin 120x180 cm - Vit - Himla
Himla

Ebba hissgardin 120x180 cm, Vit

1 670 kr2 390 kr
I webblager
Serenity gardinlängd med multiband 129x250 cm - Vit - Scandi Living
Scandi Living

Serenity gardinlängd med multiband 129x250 cm, Vit

1 039 kr1 299 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 146
1
...
5

Ett fräscht och ljust hem 

Om du söker en enkel och snabb lösning för att piffa upp ditt hem är linnegardiner ett perfekta valet. Tyger speciellt gardiner skapar direkt en ombonad och hemtrevlig känsla till alla hem och rum. Mixtra och matcha med olika färger och material för att förnya känslan i ditt hem. Vi har vackra linnegardiner i alla olika färger och mönster för att du ska hitta just de gardinlängderna som passar i ditt hem.  

Olika sorters linnegardiner 

När det kommer till att välja rätt gardiner till sitt hem kan det lätt bli svårt bland alla valmöjligheter. Förutom att behöva välja färg, material och längd är det viktigt att tänka på vad för typ och hur mycket ljus du vill släppa in. Söker du ett par tjocka gardiner som stänger allt ljus ute till sovrummet är mörkläggningsgardiner det självklara valet. Eclipse från Himlasär en fodrad linnegardin som ger totalt mörker och passar därför perfekt i sovrummet för att få en riktigt god natts sömn. Är du istället ute efter luftiga och ljusa gardiner till köket är Serinity från Scandi Living ett av de många alternativen. De tunt vävda linnegardinerna ger ett magiskt ljusinsläpp när solen silas igenom längderna. Oavsett vad du söker är linnegardiner ett säkert val med en tidlös design som passar i alla hemmets rum.  

Populära varumärken 

Hur tvättar man linnegardiner?

c/o Svenssons

Följ oss