FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Mattor

Mattor

Knyt ihop din inredning med en inbjudande designmatta. Här hittar du designmattor i många utföranden, material och stilar för alla rum i hemmet. 
UllmattorBomulls- & TrasmattorPlastmattorDörrmattor & EntrémattorFällar & SkinnmattorJutemattorBadrumsmattorGångmattorRunda mattorBarnmattorStora mattorSmå mattorUtomhusmattorHalkskydd
4595 träffar sorterat på
Brochure matta 170x240 cm - Multi - Kasthall
Kasthall

Brochure matta 170x240 cm, Multi

23 900 kr25 394 kr
Beställningsvara
Visar 36 produkter av totalt 4595
1
...
128

Snygga designmattor för alla rum

Vi har designmattor i olika material, storlekar och utföranden för att du ska kunna hitta rätt oavsett om du söker efter en matta att lägga under soffgruppen i vardagsrummet, i barnens rum eller något mjukt och mysigt att sätta ner fötterna i när du kliver ur sängen på morgonen.

Förutom i vilket rum den ska placeras så är det självklart att du måste hitta en modell som du gillar utseendet på, och med vårt stora utbud av alltifrån sovrumsmattor till hall- och barnrumsmattor vågar vi lova att du kommer hitta en variant som du trivs med, här på Svenssons.

Med designmattan som utgångspunkt

När man inreder ett rum eller ett helt hem så är det inte ovanligt att man lämnar mattvalet till allra sist. Prova istället att ha exempelvis sovrumsmattan som utgångspunkt och inred resten av sovrummet med sovrumsmöbler utifrån ditt mattval.

Det kan bli ett spännande sätt att inreda och kommer kanske hjälpa dig att hitta fram till en ny stil. Med våra designmattor kan du prova samma teknik när du inreder andra rum i ditt hem, tänk bara på att ju större mattan är desto mer intensivt kommer dess färger att framträda i rummet.

Val att tänka på när du väljer matta

En matta säger väldigt mycket om din inredningsstil och ger dig möjligheten på ett helt unikt sätt binda ihop ett helt rum eller skapa en spännande kontrast. På Svenssons har vi ett brett urval av mattor där du kommer hitta färg, material och mönster som passar just dig.

Välj rätt material

Med vårt stora urval hittar du mattor online som ger dig möjligheten att hitta den bästa mattan för ditt önskemål. Vill du ha en matta som är skön att gå på ska du kolla in våra ullmattor. De ger en sjön mjuk känsla och har en bra hållbarhet som håller i många år framöver. Ska du ha en matta där det är mycket trafik och rörelse kan en matta som är lätt att rengöra vara ett alternativ, välj då en plastmatta från Pappelina.

Välj rätt storlek

Ett av de svåraste valen när du köper mattor online är att välja rätt storlek. En tillräckligt stor matta påverkar inramningen av möbelgruppen som står på mattan. När du väljer matta till en soffgrupp bör mattan gå 20-30 cm utanför soffgruppen på var sida.

Mattan bör även ligga minst 20 cm in under soffan. Hellre en lite större matta än en för liten. Om du inte är säker på var du ska börja kan du kolla in vår guide för hur du kan hitta rätt matta. Där ger vi dig tips och de bästa metoder för att räkna ut vilken storlek som är bäst för ditt utrymme.

Till uteplatsen

Söker du en matta till uteplatsen eller utomhusdäcket? Titta då igenom vårt sortiment av väderprovade utomhusmattor! Dessa är tänkta att motstå vatten, mögel och direkt solljus.

Unikt och handgjort

Vi har unika och exklusiva mattor som är handgjorda där varje exemplar får ett eget unikt utseende. Dessa vackra konstverk har var och en en historisk bakgrund.

Oavsett om du letar efter något för att förnya ditt kök, badrum, trappsteg eller till och med uteplats så är du i goda händer när du handlar hos oss på Svenssons.

Populära filtreringar

Pappelina mattaClassic Collection mattaDixie mattorFerm Living mattorLinie design mattorHAY mattorBeige mattaGrön mattaVit mattaBlå mattaGrå mattaRöda mattorSvarta mattorTurkosa mattorBrun mattaGul mattaOrange matta

Tips & Inspiration

Vilka typer av mattor finns det?

Vad är fördelarna med att ha en matta i hemmet?

Hur rengör jag min matta på bästa sätt?

c/o Svenssons

Följ oss