FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Mattor/Ullmattor

Ullmattor

Mjuka ullmattor ger en varm och ombonad känsla till ditt hem. Här hittar du ett stort utbud av ullmattor från välkända märken i alla olika färger och designer.
1959 träffar
Peas ullmatta 170x240 cm - Soft grey - HAY
HAY

Peas ullmatta 170x240 cm, Soft grey

5 948 kr8 499 kr
På väg till oss
Visar 36 produkter av totalt 1959
1
...
55

Mattor av naturmaterial 

Ull är ett naturmaterial som fungerar utmärk att göra möbler och inredning av. Möbler av naturmaterial får sitt eget unika utseende, ingen är exakt likadan som den andra. Få in en skandinavisk känsla i ditt hm. Mattor av ull är mycket slitstarka och naturligt smutsavvisande och passar därför perfekt att ha på alla olika platser i ditt hem. Om du tar hand om din ullmatta rätt så har den mycket lång livslängd och kan hålla sig fin genom generationer. Hos oss på Svenssons hittar du mycket snygga ullmattor av hög kvalitet för att du ska hitta en som du älskar.  

En varm känsla 

Mattor är en inredningsdetalj som direkt ger värme till ditt hem. Ull är ett speciellt varmt material och är mycket mjukt att sätta fötterna på. Slipp det kalla golvet och investera i en ny varm matta. Matcha mattan med gardiner eller din soffa för att binda ihop färgskalan och få en helhet i rummet. Vi har även mönstrade ullmattor ifall du söker något spännande och effektfullt till ditt hem. Här hittar du allt för att just du ska hitta en ullmatta som passar ditt hem.  

Populära tillverkare av ullmattor 

Populära filtreringar

Classic Collection ullmattor

Hur tar jag hand om min ullmatta?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer