FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Mattor/Ullmattor

Ullmattor

Mjuka ullmattor ger en varm och ombonad känsla till ditt hem. Här hittar du ett stort utbud av ullmattor från välkända märken i alla olika färger och designer.
Ullmatta 140x200Ullmatta 200x300Ullmatta 250x250Ullmatta 250x350Rund ullmatta
2390 träffar
Merino ullmatta 200x300 cm - Naturbeige - Classic Collection
Classic Collection

Merino ullmatta 200x300 cm, Naturbeige

5 271 kr6 990 kr
I webblager
Textilvecka
Visar 36 produkter av totalt 2390
1
...
67

Mattor av naturmaterial 

Ull är ett naturmaterial som fungerar utmärk att göra möbler och inredning av. Möbler av naturmaterial får sitt eget unika utseende, ingen är exakt likadan som den andra. Få in en skandinavisk känsla i ditt hm. Mattor av ull är mycket slitstarka och naturligt smutsavvisande och passar därför perfekt att ha på alla olika platser i ditt hem. Om du tar hand om din ullmatta rätt så har den mycket lång livslängd och kan hålla sig fin genom generationer. Hos oss på Svenssons hittar du mycket snygga ullmattor av hög kvalitet för att du ska hitta en som du älskar.  

En varm känsla 

Mattor är en inredningsdetalj som direkt ger värme till ditt hem. Ull är ett speciellt varmt material och är mycket mjukt att sätta fötterna på. Slipp det kalla golvet och investera i en ny varm matta. Matcha mattan med gardiner eller din soffa för att binda ihop färgskalan och få en helhet i rummet. Vi har även mönstrade ullmattor ifall du söker något spännande och effektfullt till ditt hem. Här hittar du allt för att just du ska hitta en ullmatta som passar ditt hem.  

Populära tillverkare av ullmattor 

Hur tar jag hand om min ullmatta?

Varför välja en ullmatta?

Vilken storlek på ullmatta ska man välja?

c/o Svenssons

Följ oss