FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Inredning

Inredning

Gör ditt hem mer hemtrevligt och personligt med olika färger, mönster och material. Något att ställa en bukett blommor i, att värma sig under, att luta sig mot i fåtöljen eller att ljusa upp med en ljusstake. Passar mycket bra att ge bort i present.  
DekorationLjus & LjuslyktorSpeglarKontor & SmåförvaringTavlor & PostersBadrumstillbehör
7522 träffar
Vipp13 pedalhink 4 l - White - Vipp
Vipp

Vipp13 pedalhink 4 l, White

2 396 kr2 995 kr
I webblager
Alvar Aalto vas gåvoset - Klar - Iittala
Iittala

Alvar Aalto vas gåvoset, Klar

2 719 kr3 199 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 7522
1
...
209

Inredningsdetaljer och inredning för hela hemmet

Inredning och inredningsdetaljer har under de senaste åren verkligen blommat och förändrat många hem. Idag kan man köpa snygga och vackra inredningsdetaljer för husets alla rum och hörn. Varför inte inreda badrummet med sköna och färgstarka handdukar och väldoftande tvålar, som väcker en känsla av spa? Eller varför inte förvara dina prylar, smycken och dokument med stil?

Vi älskar inredning och inredningsdetaljer och har samlat det finaste vi kunde hitta, från bra och kända varumärken under ett och samma tak. Hos oss kan du även få råd och tips om hur du skall och kan vårda och ta hand om dina möbler och din heminredning. Med Svenssons sätter du färg, karaktär och personlighet på ditt hem.

Personlig inredning

Alla människor är unika och har sin speciella smak. Hur en individ inreder och möblerar sitt hem brukar oftast säga en hel del om själva personen och dennes personlighet. Vill man ha ett personligt hem med värme då skall man passa på och inreda själv.

Alla kan inreda, det enda som behövs är snygga inredningsdetaljer och kvalitativa möbler. Tänk på att inte glömma bort belysningen och på vart och hur du placerar dina möbler och inredningsdetaljer, ha helheten i åtanke och inte på den enskilda möbeln.

Ett hem att bo koppla av i

Ett vackert, välorganiserat hem med ordning och reda är välkomnande och ger utrymme för avkoppling och njutning. Bekväma och sköna möbler tillsammans med noggrant utvald och välgenomtänkt dekoration skapar värme. Svensson har i över 100 år erbjudit sina kunder tidlös design och högkvalitativa möbler och inredningsdetaljer.

Det är detaljerna som gör skillnaden

Det råder inga tvivel om att inredning är en viktig del för många. Förutom att det gör ditt hem till just det, ett hem, avspeglar det också vem du är som person. Hur färgerna i de olika rummen matchar varandra och hur de små detaljerna ger hemmet en helhet tyder på tid, engagemang och intresse.

För många handlar inredning om att få sätta sin prägel på något och få till det lilla extra. Att få skapa en trivsam miljö för en själv och de människor man har omkring sig. Medan det för andra enbart handlar om att fylla ett rum med saker. Oavsett vad, vill man göra det på sitt sätt och med sin egen stil.

Mångfaldiga val och inspiration

Ett hem har oftast ett flertal rum och varje rum fyller sin funktion. Många i familjen har därtill ett favoritrum eller en plats där man spenderar lite mer tid. Vare sig det gäller mysiga hemmakvällar eller stora middagsbjudningar med vänner och familj. Vi vill därför kunna erbjuda våra kunder en stor variation och många valmöjligheter, oavsett om det gäller bestick till köket eller speglar till hallen.

Att tillgodose era behov, inne som ute, sparsamt diskret eller färggrant uttrycksfullt är något vi är väldigt måna om. Tack vare vårt stora utbud har du därför möjligheten att pussla och inreda i ditt hem helt som du själv önskar.

När du köper inredning av oss så får du även med dig en bit inspiration. Vi hoppas att våra fina varor av hög kvalité kan hjälpa dig att skapa ett trivsamt hem.

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss