FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Inredning/Kontor & Småförvaring

Kontor & Småförvaring

För att hitta ditt fokus bör en arbetsplats vara trivsam och organiserad. Här hittar du allting du behöver för att skapa en inspirerande och praktisk arbetsplats som passar dig och dina behov.
FörvaringskorgarFörvaringsboxar & AskarTidningsställ & TidningskorgarBokstöd & BokställPapperskorgarParaplyställFörvaring för barnrumAnslagstavlor
682 träffar
Edblad skohorn matt - skohorn utan krok - Edblad
Edblad

Edblad skohorn matt, skohorn utan krok

239 kr399 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 682
1
...
19

Skapa ett organiserat hem

Förvaring är någonting du aldrig kan ha för mycket av och är ett måste i varje hem, och kanske framför allt varje kontor. Oavsett om du använder kontorsplatsen för arbete, plugg eller pyssel skapar en organiserad plats ett lugn. Det kan dessutom vara en väldigt fin inredningsdetalj. På Svenssons hittar du förvaringslösningar i olika stilar från fina varumärken som String, Klong och Ferm Living.

Småförvaring som inredning

Förvaring fungerar många gånger för att dölja saker som du inte vill ska stöka ner ditt hem, men det behöver inte alltid handla om tråkiga förvaringslådor under sängen. Det finns en mängd produkter och smarta lösningen som inte bara gör förvaringen praktiskt, utan också stilfull. Anpassa förvaringen efter din inredningsstil.

Gör kontorsplatsen trivsam

Oavsett om du har ett hemmakontor för att du jobbar hemifrån eller om du har en fast arbetsplats på jobbet är det bra att göra din arbetsplats personlig och trivsam. Det höjer inte bara humöret, utan också produktiviteten. String har en mängd olika tillbehör till deras hylla. Häng upp en fin hylla och kombinera med förvaringstillbehör som passar just dig och ditt kontor. En fin organizer från Montana rymmer dina papper och kommer i många olika färger som du kan matcha med resten av dina tillbehör, eller överraska kollegan med ett fint set med förvaringskorgar från Dixie.

Praktiska inredningsdetaljer till kontoret

Förutom mindre förvaringsartiklar säljer vi även annat som kan vara bra att ha på kontoret. Ett paraplyställ, vedkorgar och tidningsställ är artiklar som kanske inte alltid är nödvändiga, men som är väldigt praktiska att ha. Få ett lyxigt utseende med ett Suitcase tidningsställ från Maze eller visa upp dina tidningar genom att utveckla din hylla med en tidskrifthylla från String.

c/o Svenssons

Följ oss