FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Papperskorgar

Papperskorgar är självklart praktiska, men fungerar också perfekt som ett komplement till din inredning. Här finner du garanterat en papperskorg som passar in i ditt hem och hjälper dig hålla det rent och snyggt.
21 träffar sorterat på
Shade papperskorg - offwhite, 14 l - HAY
HAY

Shade papperskorg, offwhite, 14 l

340 kr429 kr
I webblager
Paper Pulp papperskorg - Brown - Ferm LIVING
Ferm LIVING

Paper Pulp papperskorg, Brown

372 kr465 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 21 produkter av totalt 21

Håll ditt hem snyggt och rent med en ny papperskorg 

En papperskorg är inte bara praktiskt användbar för att hålla rent och snyggt, utan bidrar också till inredningen som en snygg detalj. Hos oss på Svenssons hittar du garanterat en fin papperskorg som passar din inredning. Är du ute efter en soptunna med lock kan du här hitta fina pedalhinkar i vårt breda sortiment.  

Papperskorg – Olika material och design 

Är du ute efter en papperskorg kan du här finna många olika material, färger och design att välja på. Här finns papperskorgar i stål, järn, papper, polypropen och trä i olika utformning och stil. Här hittar du garanterat en sopkorg som fyller en praktisk funktion och samtidigt kompletterar din inredning.  

Olika ändamål med din papperskorg 

Med en papperskorg utan lock behöver användningen inte endast vara avsedd för skräp. Det går också utmärkt att använda en papperskorg som förvaringskorg, för exempelvis magasin, dagstidningar eller hoprullade handdukar. Här hittar du en papperskorg för ditt badrum, kontor, eller sovrum.  Våra mest populära papperskorgar Här kan du utforska vårt sortiment och hitta en papperskorg som passar dig och din stil. Här finner du en papperskorg från populära varumärken som exempelvis 

Populära filtreringar

HAY papperskorgar

Vilka typer av papperskorgar finns tillgängliga för mitt kontor?

Hur kan jag inreda med en papperskorg och samtidigt hålla mitt kontor snyggt och organiserat?

c/o Svenssons

Följ oss