FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Pedalhinkar

Håll ordning i badrummet på ett smidigt och enkelt sätt. En pedalhinken underlättar att hålla rent och snyggt i badrummet hela tiden.
43 träffar
Vipp13 pedalhink 4 l - White - Vipp
Vipp

Vipp13 pedalhink 4 l, White

2 396 kr2 995 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 43
12

En pedalhink för alla badrum 

En pedalhink är en praktisk och nödvändig inredningsdetalj i alla badrum. Badrumstillbehörär ofta både praktiska och snygga inredningsdetaljer som underlättar att hålla rent hela tiden. En soptunna i badrummet är perfekt för tops och servetter som annars kanske spolas ned i toan. Det är viktigt att sortera skräp rätt för miljöns skull och därav ska inte allt skräp slängas i toaletten. Investera i en liten smidig pedalhink till badrummet för att hålla fräscht och rent hela tiden.  

Praktisk och nödvändig inredning 

Hos oss på Svenssons hittar du snygga och praktiska sopkärl för att på ett elegant sätt kunna komplettera inredningen i badrummet. Pedalhinkar är en liten variant av en soptunna och är därför perfekt i badrummet där den inte tar så mycket yta. Locket på pedalhinken gör det extra rent då allt ligger förslutet i behållaren. Den lilla pedalen underlättar och är hygienisk då du inte behöver öppna locket med nytvättade händer efter toabesöket. Designerna du hittar hos oss är stilrena och eleganta för att passa alla badrum och behov. Vi har pedalhinkar som placeras på golvet eller sopkärl som kan fästas på väggen för att maximera ytan i badrummet. Här finns något för alla badrum.  

Vilken pedalhink är mest populär?

Hur gör man en pedalhink till en del av inredningen i badrummet?

Vad är fördelarna med att använda en pedalhink i badrummet?

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss