FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Belysning/Julbelysning

Julbelysning

Vi har adventsbelysningen för dig som söker en klassisk eller modern adventsljusstake, en eller flera hängande stjärnor eller för dig som önskar ett luciatåg. 
AdventsljusstakarAdventsstjärnor
77 träffar
Elflugan

Elflugan elljusstake, antracitgrå

1 957 kr2 970 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 77
1
...
3

Adventsbelysning till jul

När du letar efter adventsbelysning är det viktigt att tänka på design och funktion. Vad är det för krav du vill att lampan ska uppfylla? Här på Svenssons i Lammhult kan vi erbjuda en mängd olika adventsbelysning, både för fönster och bord. Hos oss hittar du klassisk eller ny adventsbelysning allt med spännande design. Vi har lampor för alla ändamål!

Stämningshöjare

Adventsbelysning lyser upp under mörka kvällar och ger ett hemtrevligt och mysigt intryck och belysningen är ett enkelt sätt att styla ditt hem på till jul. Vi har ett brett utbud där du kan hitta den perfekta lampan att hänga i fönstret eller ställa på bordet. Genom val av energisnåla LED-lampor kan du även kontrollera effekten av ljuset och välja en personlig stämning i rummet som passar just dig. Du är alltid välkommen in i en av våra butiker för att titta närmare på våra produkter. Annars kan du snabbt och smidigt beställa online och få din drömlampa levererad. Ta en titt på vår handplockade kollektion av adventsbelysning från kända eller nya varumärken. Vi har belysning som passar där du behöver lysa upp lite extra!

Vilka typer av julbelysning finns tillgängliga för att skapa en härlig atmosfär?

Hur kan man skapa en stämningsfull juldekoration med hjälp av belysning?

c/o Svenssons

Följ oss