FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Belysning/Julbelysning/Adventsstjärnor

Adventsstjärnor

En adventsstjärna i ditt hem ger en otrolig julstämning i det kalla vintermörkret. Med en snygg design och ett härligt ljus kan en julstjärna sprida stämning både inomhus och utomhus. Hos oss hittar du adventsstjärnor i olika former och färger.
93 träffar
Oslo julstjärna Ø60 cm - Vit - Watt & Veke
Watt & Veke

Oslo julstjärna Ø60 cm, Vit

799 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 93
1
...
3

En klassisk och älskvärd juldekoration  

Julstjärnor eller adventsstjärnor är en symbol för Betlehemsstjärna och har varit en självklar dekoration i många generationer. Traditionellt hängs den dekorativa stjärnan upp den första advent och tas ner igen när julen är över. Många av våra julstjärnor passar dock precis lika bra att ha uppe året om.   

Varje år kommer nya och moderna tolkningar ut av den kära adventsstjärnan. Hos oss på Svenssons hittar du både de klassiska och nytänkande designerna av julstjärnor.  

En lysande dekoration 

Varje år är det tradition att ta fram lådorna med julpynt för att pryda huset och skapa julstämning i våra hus. Julstjärnan är en populär dekoration av förståeliga skäl då det både är en mycket vacker prydnad men också en ljuskälla som ger värme och känsla till ditt hus. En julstjärna i fönstret sprider julstämning både inomhus och utomhus när den lyser upp vintermörkret. Det finns stora och små julstjärnor. Julstjärnor i papper, metall och trä. Alla olika sorter för att du ska hitta en just du älskar.  

Vilken är den populäraste julstjärnan?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer