FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Kök & Servering

Kök & Servering

När du ska laga mat, servera, lägga upp eller duka har vi ett utvalt sortiment till ditt hem och som passar bra som presenter att ge bort.
Porslin & ServisGlasBestickServeringstillbehörMatlagning
5051 träffar sorterat på
Bernadotte termoskanna pushlock - 1 L - Georg Jensen
Georg Jensen

Bernadotte termoskanna pushlock, 1 L

1 540 kr2 249 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 5051
1
...
141

Våra köksprodukter

Duka upp till fest! Med hjälp av våra fina designprodukter i hög kvalité blir ditt hem festens höjdpunkt. Vi har ett utmärkt utbud av köksprodukter från Arne Jacobsen, Georg Jensen, Design House Stockholm, Kähler, Audo Copenhagen och Rörstrand med flera. De är alla moderna klassiker med en tidlös design som är mycket populär hos både trogna som nya kunder. Vi har allt du kan tänkas behöva till dukning, dekoration och upplägg. Piffa upp ditt kök med lite nya dekorationsobjekt. Valmöjligheterna är många här hos oss på Svenssons!

Design och kvalité i köket

Presentera det du har tänkt servera i tidlösa designklassiker eller samtida innovationer. Vilken stil du än har så finns det en uppsjö av vackra ting att välja mellan. Vi har även flertalet nya produkter som snabbt blivit storfavoriter hos de designintresserade. Varför inte titta närmre på vår fina textilavdelning? Där kan du hitta fina produkter som ger din dukning det lilla extra. Blomster bidrar även med ett levande element till ditt arrangemang, vi har många fina vaser att erbjuda. Låt din fantasi flöda och sätt en personlig prägel på ditt kök och servering med hjälp av produkter som speglar din personlighet och unika smak!

Form och funktion

Låt dig inspireras av vårt utbud och ta en extra titt på våra noggrant utvalda produkter inom kök och servering. Alla uppfyller våra höga krav på så väl form som funktion. Märkena vi säljer tillverkar sina produkter i härliga material och former. Vi har något som kan intressera de flesta. Köksdetaljerna från de ledande varumärkena ger ditt kök en elegant finish. Kom in till en av våra butiker om du vill se produkterna i verkligheten. Där har vi även erfaren personal som kan hjälpa dig att komma fram till de bästa besluten för just dig och dina önskemål. Väljer du istället att handla online får du snabba leveranser som du kan känna dig trygg med.

c/o Svenssons

Följ oss