FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Glas

Hos oss hittar du ett stort utbud av glas i alla dess färger och former från välkända varumärken. Letar du efter exempelvis champagneglas, cocktailglas, vinglas, ölglas eller dricksglas så hittar du det här.
DricksglasVinglasChampagneglasÖlglasDrinkglasCocktail- & MartiniglasWhiskeyglas & CognacglasSnapsglasAvecglasTumblerglas
452 träffar sorterat på
Tint vinglas 25 cl 2-pack - Grön-rosa - HAY
HAY

Tint vinglas 25 cl 2-pack, Grön-rosa

475 kr479 kr
I webblager
Normann whiskeyglas 2-pack - 30 cl - Normann Copenhagen
Normann Copenhagen

Normann whiskeyglas 2-pack, 30 cl

359 kr455 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 452
1
...
13

Vackra glas för alla ändamål 

Glas är ett måste för alla dukningar. Vad för typ av glas som används beror på tillfälle och vilken dryck som serveras. Det är viktigt vad för typ av glas du väljer då det kan förhöja dryckesupplevelsen. Glas kan skilja sig mycket visuellt men också dess funktion. Glas är en viktig detalj för dukningen som inte går att vara utan. Dekorera ditt bord med glas i olika färger och former. 

Hos oss på Svenssons hittar du glas för alla ändamål vare sig det är fest eller vardag. 

Förhöj dryckesupplevelsen med vackra glas 

Vackra glas ger det lilla extra till dukningen men också till dryckesupplevelsen. Det gör stor skillnad om du väljer glas efter tillfälle och dryck. Champagne gör sig såklart bäst i champagneglas så som vin smakar bäst i ett vinglas. De olika glasen är formade efter tillhörande dryck för att framhäva smakerna på bästa sätt. Därför har vi ett stort utbud av olika sorters glas för att du ska kunna hitta det du söker efter. Kolla runt bland designglas från välkända varumärken för att hitta ett nytt tillägg till din dukning.  

De populäraste glasen kommer från: 

Populära filtreringar

KristallglasGröna glasBlå glasRosa glasRöda glasSvart glasGula glasVita glasGråa glasIittala glas

Kan jag diska glas i diskmaskin?

c/o Svenssons

Följ oss