FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Drinkglas

Gör drinken extra festlig genom att servera den i ett passande glas. Här hittar du vackra drinkglas från välkända märken.
35 träffar
Ripple long drink glas 4-pack - klar - Ferm LIVING
Ferm LIVING

Ripple long drink glas 4-pack, klar

611 kr699 kr
I webblager
Visar 35 produkter av totalt 35

Gör drinken extra festlig 

Drinkar är en festlig drink som oftast serveras vid speciella tillfällen. Ett sätt att göra drinken extra lyxig är att servera den i ett passande glas. Drinkglas även kallat cocktailglas kommer i olika färger och former. Samma som gäller vinglas och ölglas är att det är viktigt att välja glas efter dryck och inte tvärt om. Glaset framhäver drycken smaker och gör det visuellt snyggare. Highballglas eller grogglas är långa glas som är till för just groggar. Vi har även låga drinkglas även kallat tumberglas, små likörglas och drinkglas på fot. Allt för att du ska hitta några du gillar som fungerar till din favoritdrink.  

Glas för speciella tillfällen 

Drinkar är något man oftast dricker vid specifika tillfällen. Därför är det kul att ha glas just för dessa tillfällen. Investera i några fina drinkglas för att ha det till hands när det är dags för fest. Det är härligt att kunna bjuda hem vänner och familj för att servera en god drink. Mycket uppskattat när värden lägger ner lite extra tid för att få det extra snyggt. Servera drinken med stil.  

Vilka drinkglas ska jag välja till vilken drink?

c/o Svenssons

Följ oss