FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Belysning

Belysning

Ljus påverkar vårt humör och välbefinnande. Vi behöver olika slags belysning i vårt hem såsom allmänbelysning, stämningsbelysning, funktionsbelysning eller som detalj i hemmet. På Svenssons har vi lampor online och ett brett utbud av belysning att välja av. 
LamporUtebelysningLjuskällorJulbelysningLamptillbehör
7151 träffar
Ellipse lampskärm 65 cm bomull - Vit - Watt & Veke
Watt & Veke

Ellipse lampskärm 65 cm bomull, Vit

1 889 kr2 999 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 7151
1
...
199

Bra belysning för ditt hem

Hemma är där man känner sig trygg och avslappnad. Hur ett hem ser ut varierar från person till person och smak. Men alla hem är så klart beroende av bra belysning. Genom att använda sig av olika lampor kan man skapa den bästa och mysigaste belysningen i hemmet. Det man bör tänka på är att mörka ytor absorberar ljus medan ljusa reflekterar det. Därför behöver ett mörkt rum ofta fler lampor än ett ljust rum för att kännas välkomnande. Det är även bra att blanda riktat ljus och allmänbelysning för att skapa mjuka övergångar mellan ljus och skugga.

Vill du inspireras och få idéer till hur du kan inreda ditt vardagsrum eller sovrum med ny belysning kan vi rekommendera att läsa igenom våran belysningsguide. Där går vi igenom hur du ska tänka när du väljer lampor till dina olika rum eller när du ska välja rätt ljuskälla. Vill du titta mer på bordslampor kan du klicka här eller om du är ute efter golvlampor så hittar du dom här.

För att skapa en trevlig matplats så krävs det en mysig belysning. Genom att använda sig utav en dimmer kan du skapa en varm och trivsam atmosfär. Snygga pendlar och taklampor till matplatsen hittar du enklast genom att klicka här.

Inred med lampor

Bra belysning i ett hem kan skapas med många olika typer av lampor, som dessutom kompletterar och stärker inredningen. Hos oss kan du bland annat köpa taklampor, golvlampor och bordslampor. När det till exempel gäller taklampor så har kreativiteten och designen inga gränser, och de får vilket soffbord eller matbord som helst att lysa och kännas inbjudande. För soffan däremot passar lågt placerade lampor, dels för att få läsljus men även för att understryka möbelns funktion och öka samhörighetskänslan. Vi på Svenssons i Lammhult erbjuder dig vackra och praktiska lampor. Möbler och inredning ger ditt hem liv, glädje och färg, och belysning ger hemmet värme. Glöm därför inte att sätta ljus på ditt hem.

Köp belysning och lampor online från Svenssons

Skapa ett hemtrevligt hem med bekväma och sköna möbler, snygga och moderna inredningsdetaljer samt bra belysning. Hos oss kan du köpa lampor online eller i butik. Svenssons är din kompletta möbelaffär med moderna produkter i förstklassig kvalitet. Vi erbjuder dig innovativ och tidlös heminredning både online och i butik. För att kunna ge dig stora valmöjligheter har vi samlat heminredning från 600 kända varumärken under ett och samma tak. Vi har samlat över 1600 olika lampor som gör att du med stor sannolikhet kan hitta din favorit lampa i vår webbshop eller i någon av våra butiker.

Tips & Inspiration

Vad menas med lumen?

Vilken typ av belysning passar bäst för mitt vardagsrum?

Hur kan jag optimera min belysning för mitt kontor?

c/o Svenssons

Följ oss