FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Belysning/Utebelysning

Utebelysning

Förbättra din uteplats med vårt stora utbud av snygga och effektiva utomhuslampor. Oavsett om du letar efter snygga lampor utomhus för att framhäva trädgårdens skönhet eller kraftfull utebelysning för att öka säkerheten, har vi alla alternativ du behöver.
Fasadbelysning/vägglampor utomhusPollarePortabla lamporLjusslingor utomhusSolcellslampor
207 träffar
PH vägglampa - brushed copper - Louis Poulsen
Louis Poulsen

PH vägglampa, brushed copper

25 900 kr28 490 kr
Beställningsvara
Soft Spot solcellslampa svart - 25 cm - Rosendahl
Rosendahl

Soft Spot solcellslampa svart, 25 cm

1 105 kr1 399 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 207
1
...
6

Inget mys utan rätt utomhuslampor

Det är någonting speciellt med ljus som lyser upp under de sena timmarna då det börjar skymma och nattskiftet börjar. Utan belysning vid dessa mysiga stunder går man miste om mycket. Syrénbuskarnas charm blir särskilt tydlig när belysningen i trädgården lyser upp de lila blommorna. Istället för att gömmas i mörker kan din trädgård belysas och få nytt liv under dessa timmar. Man kan ha olika syften att lysa upp under kvällen och natten. Vad vi här på Svenssons lägger stor vikt vid är att du blir nöjd, och att de utomhuslampor som du hittar fyller ett syfte och passar din unika stil.

Vi förstår vikten av kvalitetsbelysning för ditt utomhusutrymme. Oavsett om det handlar om att skapa en inbjudande atmosfär för middagar under stjärnorna, belysa en trädgårdsgång för att öka säkerheten, eller bara för att lysa upp din uteplats på en mörk kväll, erbjuder vi ett stort utbud av lösningar.

Vårt sortiment av lampor utomhus är noggrant utvalt för att erbjuda dig de bästa designerna och teknologin. Vi har allt från moderna LED-lampor till traditionella lyktor, alla designade för att stå emot väder och vind. Du hittar en mängd olika stilar, material och färger, så att du kan hitta den perfekta belysningen för just ditt utomhusområde.

Vårt sortiment av utebelysning är inte bara funktionellt, utan kan också bli en dekorativ del av din trädgård eller terrass. Välj bland våra vackra vägglampor, hänglampor, strålkastare och mycket mer för att skapa ett unikt och välkomnande utseende. Gör ditt utomhusområde till en förlängning av ditt hem med rätt belysning. Utforska vårt sortiment av utomhuslampor idag och upptäck kvalitet, mångsidighet och stil.

Hur kan jag använda utebelysning för att förbättra atmosfären i min trädgård eller uteplats?

Vilka faktorer bör jag överväga för att välja högkvalitativ utebelysning som samtidigt har en attraktiv design?

c/o Svenssons

Följ oss