FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Belysning/Utebelysning

Utebelysning

Belysning för utomhusbruk förlänger sommarkvällarna och bidrar till stämningen vid din uteplats eller på din balkong. 
Fasadbelysning/vägglampor utomhusPollarePortabla lamporLjusslingor utomhusSolcellslampor
94 träffar
Soft Spot solcellslampa svart - 34 cm - Rosendahl
Rosendahl

Soft Spot solcellslampa svart, 34 cm

1 299 kr1 999 kr
Fåtal i webblager
Visar 36 produkter av totalt 94
1
...
3

Inget mys utan rätt utomhuslampor

Det är någonting speciellt med ljus som lyser upp under de sena timmarna då det börjar skymma och nattskiftet börjar. Utan belysning vid dessa mysiga stunder går man miste om mycket. Syrénbuskarnas charm blir särskilt tydlig när belysningen i trädgården lyser upp de lila blommorna. Istället för att gömmas i mörker kan din trädgård belysas och få nytt liv under dessa timmar. Man kan ha olika syften att lysa upp under kvällen och natten. Vad vi här på Svenssons i Lammhult lägger stor vikt vid är att du blir nöjd, och att de utomhuslampor som du hittar fyller ett syfte och passar din unika stil.

Utemöbler för att komplettera

För att komplettera din trädgård eller uteplats behövs rätt utemöbler. Även om belysningen spelar en stor roll behövs passande möbler som förgyller miljön du vill skapa. Vi har ett stort och varierat utbud av olika utemöbler. Ta en titt på dem och låt dig inspireras! Till exempel är dynor och parasoll ett bidrag till mysfaktorn i ditt hem.

Brett sortiment

En upplyst trädgård, trappa eller innergård fyller inte endast ett praktiskt syfte, utan bidrar även till en trivsam stämning. Utemiljön träder fram under natten och skapar en behaglig miljö. För att du ska bli nöjd med ditt köp kan du se igenom vårt breda sortiment som lägger vikt vid både kvalitet och stil. Utomhusbelysning ger nytt liv och en välkomnande stämning året om. En varm sommarkväll med vänner är till exempel inte komplett utan rätt belysning. Under vintern blir det också roligare för barnen att planera morgondagens snögubbar om snölandskapet lyses upp av utomhuslampor. Varför låta utemiljön gömma sig bara för att solen går ner?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer