FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Pollare

Lys upp din trädgård eller uppfart i mörkret med pollare. Hos oss hittar du pollare i olika färger och modeller för att just du ska hitta en som passar ditt hem.
13 träffar
Bysted Garden Short Utan Adapter pollare - Corten - Louis Poulsen
Louis Poulsen

Bysted Garden Short Utan Adapter pollare, Corten

4 399 kr4 675 kr
I webblager
Visar 13 produkter av totalt 13

Lys upp utomhus 

Pollare är vackra och funktionella ljuskällor för utomhusbruk. Det är det perfekta valet om du letar efter belysning till uppfarten eller trädgården. Placera fler pollare på rad liknande en ale fram till ditt hus eller endast en vid ingången. Placera pollare vid uteplatsen för att lysa upp så att du kan spendera sena kvällar i trädgården. Du kan också sätta kortare pollare i rabatten för att lysa upp växterna och skapa en attraktiv atmosfär i trädgården. Det är en hemtrevlig välkomnande känsla att komma hem till ett upplyst hus.  

Hos oss på Svenssons hittar du pollare i olika färger och modeller för att just du ska hitta en som passar ditt hem.  

Vägleder i mörkret  

En pollare är simpelt förklarat en stolpe med ljus. Den lyser upp och vägleder i mörkret. I en trädgård med slingrande gångar blir pollare såväl dekorativa inslag som vägledande. Pollare sprider ett ljus i 360 grader och kan därför placeras i centrum likaväl som i ett hörn. De flesta pollare har ett nedåt riktat ljus för att inte vara för stark eller blända. En pollare förenar modern teknik med en klassiskstolplykta. Det är ett charmigt och effektfullt ljus som passar till alla hem. Louis Poulsen som är ett välkänt varumärke när det kommer till belysning har tagit fram en rad olika typer av pollare. Här hittar du långa vackra pollare samt kortare och enklare pollare och ökar då möjligheten till olika installationer.  

Hur monterar jag en pollare?

Vad är en pollare och varför är den viktig för utomhusmiljöer?

Hur kan jag använda pollare i min trädgård för att skapa en stämningsfull atmosfär?

c/o Svenssons

Följ oss