FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Belysning/Utebelysning/Fasadbelysning/vägglampor utomhus

Fasadbelysning/vägglampor utomhus

Fasadbelysning är praktiskt och skönt att ha när mörkret kommer. Det ger en välkomnande och hemtrevlig känsla till ditt hem. Hos oss hittar du vägglampor för utomhusbruk från välkända varumärken.
12 träffar
Visar 12 produkter av totalt 12

Utebelysning för mörka och kalla dagar 

När hösten kommer och det blir allt mörkare ute är det mycket skönt att ha ett upplyst hem att komma hem till efter en lång dag. Utomhusbelysning är en snygg detalj till utsidan av ditt hem och är samtidigt mycket funktionell. En vägglampa utomhus behöver inte ta mycket plats på din fasad och är en diskret ljuskälla som passar alla hem.  

Hos oss på Svenssons hittar du vägglampor för utomhusbruk i olika färger och former för att just du ska hitta en som passar ditt hus.  

Lys upp ditt hem utifrån 

En vägglampa är en praktisk belysning utomhus som är utmärkt att ha vid ytterdörren. Det är skönt att slippa leta efter nycklarna i det kalla mörkret när du längtar till att komma in i ditt varma hem efter en lång dag. Fasadbelysning lyser upp ditt hem på långa vägar och även de som bara kör förbi kommer genast att få en hemtrevlig känsla från ditt hem. 

Vi har ytterbelysning i olika material och designer för att du ska hitta din favorit.tillverkar utomhusbelysning för vägg i rå koppar och mässing. Det är mycket stilfulla lampor som passar i alla miljöer.  

som är en populär tillverkare när det kommer till ljuskällor har självklart också vägglampor framtagna för utomhusbruk. De har både stora moderna fasadlampor men också mindre stilrena modeller.  

Tips när du ska välja fasadbelysning 

  • Tratten vägglampa från är en modell tillverkad av råa metaller för att få en avskalad men mycket snygg vägglampa. Den är tillverkad i Skandinavien och är av mycket hög kvalitet.  
  • Om du söker en mindre ljuskälla med enkelhet är AJ 50 vägglampa ett utmärkt val. Lampan kommer i tre olika basfärger och är perfekt om du vill ha en ljuskälla på vardera sida om dörren. Den asymmetriska formen ger en karakteristisk och behaglig ljusbild.  
  • Vill du ha en mer utstickande och unik fasadbelysning för att pryda din entré har modellen PH vägglampa. Lampan är tillverkade av koppar och har avbländningsskärmar för att ge ett behagligt och mysigt ljussken.  

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer