FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Belysning/Lampor/Portabla lampor

Portabla lampor

En liten portabel lampa är en perfekt detalj för att skapa ett extra ljus i ett fönster, i en hylla eller på ett skrivbord. Ljus skapar en hemtrevlig och varm känsla i hemmet. Med en portabel lampa behöver den inte ha en specifik plats i hemmet utan kan enkelt flyttas runt efter dina önskemål där du vill värma upp ditt hem lite extra.
321 träffar sorterat på
Panthella 160 portable bordslampa - Opal - Louis Poulsen
Louis Poulsen

Panthella 160 portable bordslampa, Opal

2 920 kr3 650 kr
I webblager
PH 2/1 Portable bordslampa - Chrome plated - Louis Poulsen
Louis Poulsen

PH 2/1 Portable bordslampa, Chrome plated

13 325 kr
I webblager
Nyhet
Visar 36 produkter av totalt 321
1
...
9

Ett varmt och ljust hem med en portabel lampa. 

Ibland kan det vara svårt att få till rätt ljus och stämning som man söker i ett rum. Smidigheten med en portabel lampa är att den alltid går att flytta till den plats där du känner att du behöver lite extra ljus och värme i ditt hem. Ett härligt ljus ger oss en bekväm och trygg känsla i vårat hem och just därför är det så viktigt med bra ljuskällor.  

Hos Svenssons kan du hitta små och större portabla lampor. Det finns i många olika designer för att just du ska hitta en lampa du älskar. Vi har LED-lampor, lampor med dimmer och lampor för utomhusbruk.  

Ett hemtrevligt ljus för alla rum 

&TraditionFlowerpot är en mycket omtyck portabel lampa som finns i en rad olika färger. Modellen finns i olika storlekar och det är en stilren design som passar i alla rum. Lampan är utrustad med USB-laddningskabel och är otroligt smidig att flytta runt. Det många färgstarka färgerna som finns att välja på ger lampan ett glatt och varmt intryck samt att ljuset är justerbart.  

En annan populär design är Soft Spot LED-lampa från Rosendahl. Denna lilla och smidiga portabla lampa har ett lugnt flackande ljus som ska efterlikna ett stearinljus och kan ställas i olika styrkor. Lampan har en automatisk timer och är perfekt för en myskväll utomhus en sommarkväll eller en kylig och mörk vintereftermiddag. Den härliga känslan som lampan ger ifrån sig är perfekt för alla mörka tillfällen som behöver lysas upp. 

Tips & Inspiration

Vilken portabel lampa är den bästa?

Vilka fördelar har portabla lampor jämfört med traditionella lampor?

Vilka designalternativ finns det för portabla lampor?

c/o Svenssons

Följ oss