FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Ljusslingor utomhus

Ljusslingor utomhus skapar magiska och lekfulla ljuspunkter till din trädgård eller balkong. För alla platser utomhus som behöver lite extra ljus.
3 träffar
Visar 3 produkter av totalt 3

En magisk trädgård 

Det kan vara svårt att hitta en belysning till din trädgård. Det ska inte vara för stort eller för svårt att placera. En ljusslinga utomhus är perfekt att hänga i träden eller på balkongräcket. Det ger ett lagom starkt sken och lyser upp trädgården på ett magiskt sätt. Denna typ av belysning utomhus passar året om vare sig det är en varm sommarkväll eller mörk vinternatt.  

Hos oss på Svenssons hittar du ljusslingor för utomhusbruk så att du kan lysa upp en mörk trädgård.  

En snygg ljusslinga för utomhusbruk 

Ljusslingor är en moderna och populär belysning som snabbt blivit en favorit när det kommer till utomhusbelysning. Det är snyggt och effektivt när du vill lysa upp en mörk uteplats eller balkong. Skapa ett vackert och mysigt ljusspel i trädgården som syns både ut och inifrån. Trädgården kommer att komma till liv och du får genast en mer välkomnande känsla till ditt hem. Fermob har tagit fram ljusslingor specifikt för utomhusbruk. Deras LED ljusslinga är utrustad med Bluetooth teknik som gör det möjligt för dig att styra ljuset genom mobilen. Mycket bekvämt och smidigt så att du slipper att gå ut i det kalla mörkret för att stänga av och på ljusslingan.  

Hur fäster man en ljusslinga ute?

Hur kan jag använda en ljusslinga för att inreda min uteplats?

c/o Svenssons

Följ oss