FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Belysning/Lampor/Ljusslingor & Dekorationsbelysning

Ljusslingor & Dekorationsbelysning

Med dekorationsbelysning kan du skapa lekfulla och spännande ljuspunkter i ditt hem. Om du letar efter en detalj för att liva upp ett mörkt rum eller skapa dimension är dekorationsljus och ljusslingor den perfekta detaljen att ta till.
Ljusslingor inomhusLjusslingor utomhus
82 träffar sorterat på
Hoop ljusslinga 12 m - Acapulco blue - Fermob
Fermob

Hoop ljusslinga 12 m, Acapulco blue

2 970 kr3 495 kr
F
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 82
1
...
3

Ett lekfullt ljus för varje rum 

Ibland kan det kännas som att ett rum saknar det lilla extra. Du känner kanske att du vill lysa upp ett mörkt hörn eller pigga upp med lite färg. Dekorationsljus och ljusslingor är då en perfekt dekoration. Slingorna med många små ljus ger rummet en känsla av trivsel och värme samtidigt som det ger en dynamik och struktur till rummet.  

Hos oss på Svenssons hittar du både stilrena och lekfulla ljusslingor för att piffa till ditt hem lite extra.  

Kreativ inredning med ljus 

Att dekorera med ljusslingor är ett sätt att visa dina kreativa och sprudlande sidor i ditt hem. Samtidigt som det är en utmärkt inredningsdetalj är det också en mysig belysning som skapar en behaglig atmosfär i ditt hem. Vi säljer färgglada och stilrena ljusslingor för att du ska hitta det som passar i just ditt hem.  

Fermobhar ljusslingor för utomhusbruk och är perfekt för sena sommarkvällar. Dekorationsljusen är utrustade med Bluetooth-teknik som gör att du enkelt kan fjärrstyra ljuset genom Fermob app.  

Irislights tillverkar lekfulla ljusslingor med LED lampor. Deras ljusslingor är kreativa och finns i olika färgkombinationer. LED-slingorna har 20 bollar i handvirad bomullstråd. Bollslingorna är lekfulla men stilrena och ger ifrån sig ett stämningsfullt ljus när skenet silas genom trådarna.

Hur fäster man en ljusslinga?

Hur kan jag använda ljusslingor som dekorationsbelysning?

Populära filtreringar

Vit ljusslinga

c/o Svenssons

Följ oss