FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Ljusslingor inomhus

Skapa dekorativa och roliga ljuspunkter i ditt hem med en vacker ljusslinga. Hos oss hittar du ljusslingor i alla tänkbara färger.
81 träffar
Irislights Creamy White - 35 bollar - Irislights
Irislights

Irislights Creamy White, 35 bollar

516 kr645 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 81
1
...
3

Lekfulla ljus 

Ljusslingor är en lekfull ljuskälla som ger en extra dekorativ detalj till ett rum. Det är ett kreativt sätt att lysa upp sitt hem på och funkar i alla rum. Ljusslingor ger ett mjukt och behagligt sken som skapar en ombonad och mysig känsla i ditt hem. Passar utmärkt i barnens sovrum men lika bra i ditt eget. Hos oss på Svenssons hittar du ljusslingor i alla tänkbara färger för att du ska kunna matcha det med resterande färgskala i rummet eller hitta en utstickande och rolig inredningsdetalj.  

Vikten av ett ljust hem 

Belysning i ett hem är ett måste. Ljus ger oss energi och en känsla av trygghet. Olika ljus framkallar olika känslor och tillför en stämning till varje tillfälle. Ljusslingor är den perfekta mysbelysningen och är samtidigt en vacker detalj. Att omge sig med ljus och värme ger en behaglig atmosfär som du vill vistas i. Irislightstillverkar ljusslingor med vävda bollar i alla tänkbara färger och kombinationer för att just du ska hitta en du älskar. Släpp loss din kreativa sida och inred ditt hem med en ljusslinga från något av våra populära och välkända varumärken.

Hur fäster man en ljusslinga inomhus?

Hur kan jag använda en ljusslinga inomhus för att inreda mitt rum?

Hur kan jag använda lysrör för att ge en modern touch till mitt rum?

c/o Svenssons

Följ oss