FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Belysning/Lamptillbehör

Lamptillbehör

Vi har ett brett utbud av belysning och tillbehör att välja av och vill du endast förnya den lampa du redan har hemma har vi även lampskärmar och lampfötter, upphäng och takkoppar. 
LampskärmarLampfötterLampupphängning & LampsladdarReservdelar till lamporÖvriga lamptillbehör
490 träffar
Ellipse lampskärm 65 cm linne - Vit - Watt & Veke
Watt & Veke

Ellipse lampskärm 65 cm linne, Vit

1 920 kr3 199 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 490
1
...
14

Tillbehör till inomhusbelysning

Vi har många olika glödlampor som ger mer än bara ljus, nämligen en snygg design och en möjlighet att bestämma vilket sorts ljus du vill ha - varmt, klart eller vitt. Det kan ha ett stort inflytande vid till exempel skrivbordet, där det antingen ska jobbas, pysslas med barnen eller göras läxor. Om du har en taklampa kan det ibland vara svårt att få till det snyggt runt lampfästet. Med en Cablecup takkopp kan du inte misslyckas med att både gömma alla sladdar samt få koppen till att sitta riktigt snyggt! Efter det kan du och dina gäster sitta i soffan och njuta av ett perfekt rum!

Lys upp hemma

Det är viktigt med många olika ljuskällor inomhus, detta för att ha möjligheten att lysa upp hela rummet eller bara delar av det. Det finns många sätt att använda ett rum på. För att inreda ditt rum till både vardags och vid speciella tillfällen kan det vara en bra idé att tänka över hur rummen ska användas. Genom att fundera över vilka tillbehör till belysning du behöver kan du optimera de lampor du redan har hemma. Du kan också skapa någonting helt nytt eller hitta delar till dina lampor som har gått sönder. Vad du än är ute efter så har vi det här!

Det rätta valet

Det kan ibland vara svårt att se hur en lampa kastar sitt sken runt sig när du besöker Svenssons i Lammhult på nätet. Därför är du alltid välkommen in i någon av våra butiker, där kan du känna dig för vad som passar dig och ditt hem bäst. Vår personal står redo att svara på dina frågor och kan hjälpa dig med massvis av olika inredningstips. En lampa är inte bara en ljuskälla, men ett medvetet val som speglar din personlighet och smak!

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss