FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Lampfötter

En lampfot är ett simpelt medel att ta till om du vill förnya inredningen i ditt hem. Här har vi samlar vackra och dekorativa lampfötter från välkända varumärken.
53 träffar
Hebe lampfot small - Deep blue blank - Ferm LIVING
Ferm LIVING

Hebe lampfot small, Deep blue blank

1 500 kr1 875 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 53
12

Förnya med en lampfot 

Med en lampfot kan du enkelt förnya och få in en ny detalj till ditt hem. Oavsett vilket rum du vill piffa till kan du ta hjälp av en lampfot för att ge en annan känsla till rummet. Det roliga med lampfötter är att du kan kombinera med valfri lampskärm för att skapa en unik och personlig ljuskälla. Beroende på vilken färg, form och material du väljer kan du med hjälp av en lampfot förändra inredningen och atmosfären i alla rum och vrår. Hos oss på Svenssons hittar du vackra och eleganta lampfötter som kan pryda ditt hem. Här kommer du garanterat hitta en du älskar som gör sig perfekt hemma hos dig.  

Olika lampfötter 

Oavsett vilken lampfot du väljer kommer den säkerligen att ge ditt rum ett lyft och en ny känsla. Ljus är ett måste i alla hem speciellt när det mörka halvåret kommer allt närmare. Ljus ger värme och en hemtrevlig atmosfär till alla hemmets rum och hörn. En lampfot kan pryda exempelvis en hylla ett nattduksbordeller ett fönster. Hitta en vacker lampskärm som kan komplettera lampfoten för att uppnå en fullbordad inredningsdetalj. Här hittar du lampfötter i olika material och färger såsom trä, porslin, mässing och marmor. Vackra lampfötter med olika utformningar för att just du ska hitta en som gör sig snygg i ditt hem. Gå efter din personliga stil och tycke för att ge en personlig touch och ett lyft till din inredning. Förnya och gör om med enkla medel för den ultimata hemtrevliga känslan.  

Populära lampfötter 

Hur kan man matcha lampfötter med olika inredningsstilar?

Vad bör man tänka på när man väljer lampfötter för olika rum i hemmet?

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss