FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Lampskärmar

Byt ut dina lampskärmar mot nya för att fräscha upp ditt hem. Vi har lampskärmar för taklampor, golvlampor och mindre bordslampor. Hos oss hittar du lampskärmar för alla typer av lampor från välkända märken.
133 träffar
Ellipse lampskärm 65 cm linne - Vit - Watt & Veke
Watt & Veke

Ellipse lampskärm 65 cm linne, Vit

1 575 kr2 899 kr
På väg till oss
Cyber Monday
Visar 36 produkter av totalt 133
1
...
4

Förnya ditt hem 

Med en lampskärm kan du enkelt förändra atmosfären i ditt hem. Variera med olika färger och mönster för att just du ska hitta den som passar bäst hemma hos dig. En lampskärm förändrar inte bara det visuella av lampan utan också ljusbilden och skenet. Kombinera lampskärmen med en eller en till taket för att få en komplett lampa. Hos oss hittar du ett stort urval av vackra lampskärmar för att pigga upp ditt hem.  

Olika typer av lampskärmar 

Letar du efter något subtilt rekommenderar vi en lampskärm i tyg. De ger ett mjukt ljussken och tillför en mysig känsla till rummet. Hos oss hittar du ett stort urval av lampskärmar i tyg i alla olika färger och mönster. Vi har även bland annat lampskärmar i rotting, glas, papper och plisserade lampskärmar. Spännande material och former som ger struktur till inredningen. Norm 69 från är en spännande lampa som verkligen fångar uppmärksamheten. Eller gå för Ellipse från som alltid är ett säkert kort vilket rum du än placerar den i.  

Populära varumärken 

Hur rengör man lampskärmar?

Medföljer lampupphänge?

Populära filtreringar

Watt & Veke lampskärmar

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer