FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Lampskärmar

Byt ut dina lampskärmar mot nya för att fräscha upp ditt hem. Vi har lampskärmar för taklampor, golvlampor och mindre bordslampor. Hos oss hittar du lampskärmar för alla typer av lampor från välkända märken.
215 träffar
Paper lampskärm Ø60 cm - Vit - HAY
HAY

Paper lampskärm Ø60 cm, Vit

421 kr459 kr
I webblager
Indochina Classic UFO lampskärm - Offwhite-bordeaux - Oi Soi Oi
Oi Soi Oi

Indochina Classic UFO lampskärm, Offwhite-bordeaux

4 205 kr
På väg till oss
Nyhet
Visar 36 produkter av totalt 215
1
...
6

Förnya ditt hem 

Med en lampskärm kan du enkelt förändra atmosfären i ditt hem. Variera med olika färger och mönster för att just du ska hitta den som passar bäst hemma hos dig. En lampskärm förändrar inte bara det visuella av lampan utan också ljusbilden och skenet. Kombinera lampskärmen med en lampfot eller en lammpupphänge till taket för att få en komplett lampa. Hos oss hittar du ett stort urval av vackra lampskärmar för att pigga upp ditt hem.  

Olika typer av lampskärmar 

Letar du efter något subtilt rekommenderar vi en lampskärm i tyg. De ger ett mjukt ljussken och tillför en mysig känsla till rummet. Hos oss hittar du ett stort urval av lampskärmar i tyg i alla olika färger och mönster. Vi har även bland annat lampskärmar i rotting, glas, papper och plisserade lampskärmar. Spännande material och former som ger struktur till inredningen. Norm 69 från Normann Copenhagen är en spännande lampa som verkligen fångar uppmärksamheten. Eller gå för Ellipse från Watt & Veke som alltid är ett säkert kort vilket rum du än placerar den i.  

Populära varumärken 

Hur rengör man lampskärmar?

Medföljer lampupphänge?

Populära filtreringar

Watt & Veke lampskärmarLampskärm rottingSvart lampskärmLampskärm glasVit lampskärmLampskärm linneGrön lampskärmRosa lampskärmGul lampskärmRöd lampskärmGrå lampskärmLampskärm sammetBeige lampskärm

c/o Svenssons

Följ oss