FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Hyllor

Med en hylla ges möjlighet till praktisk förvaring och dekoration som ger ditt rum ett lyft. Oavsett om du letar efter en bokhylla, vägghylla eller hyllmodul finns här ett brett sortiment att välja bland.
805 träffar
Stringhylla Pocket vit - vit - String Furniture
String Furniture

Stringhylla Pocket vit, vit

1 185 kr1 395 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 805
1
...
23

Hitta en hylla som passar dig och din inredning 

Med en eller flera hyllor skapar du praktiska ytor för dekoration och föremål samtidigt som du lyfter känslan i rummet. Oavsett vilket rum din hylla är tänkt att placeras i finns här många varianter att välja bland. Om du är ute efter Hyllsystem finner du också ett brett urval. Hos oss på Svenssons kan du hitta en hylla, eller flera hyllor som matchar din inredning och passar perfekt i ditt hem.   

Hylla – Olika varianter och format 

Här finner du hyllor i många olika varianter och format. Är du ute efter en bokhylla eller vägghylla finns goda chanser att hitta något som passar just dig. Letar du efter en stor eller liten hylla? Här hittar du en hylla som passar perfekt till ditt ändamål. Oavsett om du är ute efter en hylla för ditt badrum, sovrum, hall eller vardagsrum finns många olika storlekar och varianter att välja mellan. Om du har ett mindre utrymme i exempelvis hallen kan en smal hylla vara att rekommendera. 

Hyllor i olika material och design 

Här hittar du garanterat en hylla som passar dig och din inredning. Hos oss finner du hyllor i olika material, färger och design. Är du ute efter en hylla i trä finner du material som exempelvis björk, ask, ek, valnöt eller teak. Du finner också andra material som till exempel metall, marmor, aluminium, eller plast.  

Några av våra mest populära varumärken för hyllor är Populära filtreringar

Muuto hyllorFerm Living hyllorFogia hyllorMaze hyllorHay hyllor

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer