FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|

Vägghylla

Vägghyllor är praktiska och stilfulla lösningar för att maximera utrymmet i ditt hem. Dessa smidiga hyllor kan monteras på väggen och erbjuda extra förvaringsmöjligheter för böcker, dekorativa föremål, blommor eller andra viktiga tillbehör. Med olika former, storlekar och material kan vägghyllor anpassas efter din inredningsstil och ge rummet en modern eller traditionell touch.
407 träffar sorterat på
String Pocket vit - vit - String
String

String Pocket vit, vit

1 395 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 407
1
...
12

Utforska Svenssons utbud av vägghyllor för att förvandla ditt hem eller kontor med stil och funktionalitet. Våra vägghyllor erbjuder smarta lagringslösningar som passar alla behov och är väldigt bra om du har brist på utrymme. Oavsett om du letar efter moderna hyllor för att visa upp dina favoritprylar eller klassiska hyllor för att organisera böcker och föremål, har vi det perfekta alternativet för dig.

Hos oss på Svenssons finns vägghyllor i olika storlekar, former och material, från eleganta trähyllor till minimalistiska metallalternativ. Hos Svenssons hittar du vägghyllor från populära varumärken såsom Massproductions, Gubi och Maze.

Upptäck fördelarna med att skapa extra förvaringsutrymme och samtidigt förhöja estetiken i ditt rum. Oavsett om du inreder vardagsrummet, sovrummet, kontoret eller köket, kommer våra vägghyllor att bidra till att skapa en organiserad och stilfull miljö. Är det en badrumshylla du letar efter så är det viktigt att inte glömma att den ska tåla fukt.

c/o Svenssons

Följ oss