FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Möbler/Hyllor & Förvaring

Hyllor & Förvaring

Förvaring är A och O i varje hem. Hitta din bästa förvaringslösning bland ett stort sortiment av hyllsystem, skåp, byråer och sideboards. 
HyllorHyllsystemKrokar & HängareSkåp & VitrinskåpKlädhängare & KlädställningarTV-bänkar & MediabänkarSideboards & SkänkarByråer & HurtsarTrähyllorHatthyllorSkoskåp & SkohyllorStringhyllorVägghyllorBygg din egen StringhyllaÖvrig förvaringKontor & Småförvaring
5621 träffar
String

Stringhylla golvgavel, vit, 200x30 cm, 2-pack

2 370 kr
I webblager
String

Stringhylla Jubileumsutgåva Svenssons 125 år, Rökt ek-krom

2 995 kr
I webblager
Nyhet
Visar 36 produkter av totalt 5621
1
...
157

Tips på förvaring och hyllor

Att hitta effektiva lösningar för förvaring är att välja rätt hyllor och hyllsystem. Har du dessutom en liten yta eller till och med en liten lägenhet så blir det ännu mera viktigt att få plats med allt. Mycket av det vi samlar på oss under livet sparas och packas undan och förvaras på en plats där vi enkelt kan hitta det om det skulle komma till nytta. Idag finns det många effektiva lösningar när det gäller förvaring och hyllor. Ett alternativ till detta kan även vara en modulgarderob, där du kan sätta samman olika moduler till ett komplett system med skyddande dörrar.

Hyllsystem och förvaring

Om du väljer det traditionella sättet vid förvaring så används oftast hyllor och hyllsystem för att få ett effektivt och platssparande system för förvaring. Dessa hyllor och hyllsystem kan hittas i många olika utföranden, vilket gör det möjligt att hitta ett system som passar alla. Ibland kan detta medföra att vissa saker får förvaras på högra höjder, varvid du också kan behöva en trappstege för att nå alla saker. Allt för förvaring, hatthyllor och hyllor samt trappstegar hittar du hos Svenssons i Lammhult till bra priser och kvalitet, dessutom med leverans i hela Sverige.

Köp förvaring och hyllor på nätet

Att hitta rätt lösningar för din förvaring kan vara ett tidsödande arbete om du ska leta i alla möbelbutiker där du bor. Idag är det mycket enklare att finna det du söker genom att besöka en webbutik på nätet. Här hittar du all den information du behöver och du kan lätt genom tydliga och detaljrika bilder få en klar uppfattning om utseendet på dina nya hyllor. Svenssons i Lammhult erbjuder en enkel och trevlig shoppingtur online i vår välsorterade webbutik.

Populära filtreringar

Hylla valnöt

c/o Svenssons

Följ oss