FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Möbler/Hyllor & Förvaring/Skåp & Vitrinskåp

Skåp & Vitrinskåp

Skåp är den ultimata förvaringen om du vill kunna stänga till om innehållet. Vitrinskåp däremot är perfekt om du har vackra glas eller dekoration som du gärna visar på display. Hos oss hittar du alla typer av skåp och vitrinskåp för att du ska hitta ett som passar ditt hem.
RottingskåpTräskåpSkåp ekSkåp teakVitrinskåp träLågt vitrinskåp
496 träffar sorterat på
String skåp med skjutdörr - vit, 78x30 cm - String
String

String skåp med skjutdörr, vit, 78x30 cm

3 295 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 496
1
...
14

Skåp och vitrinskåp för alla föremål

Skillnaden mellan skåp och vitrinskåp är att ett vitrinskåp alltid har glasdörrar, medan ett skåp kan vara försett med vilken dörr som helst. I ett vitrinskåp placeras ofta fina föremål som ska skyddas mot damm och skador, samt även kunna beskådas av både dig och dina besökare utan att behöva flytta dessa föremål. Ett skåp kan vara till för alla andra föremål, från förvaring till en plats där du placerar sådant som du dagligen använder. Skåp och vitrinskåp kommer i många former och design, och kan oftast kombineras med vanliga möbler som soffor, soffbord samt stolar och bord.

Hitta rätt skåp eller vitrinskåp

För att hitta rätt skåp eller vitrinskåp så kan det behövas mycket att välja på. Då alla har olika smak och tankar när det gäller design och inredning, så gäller det att hitta ett brett sortiment av möbler när du ska hitta den möbel som passar perfekt i ditt hem. När det gäller skåp och vitrinskåp så har vi på Svenssons ett sort sortiment att välja på, och kan lova att det finns ett skåp som passar alla. Här hittar du alltid den perfekta möbeln som passar in i just din inredningsmiljö till bra pris och av bästa kvalitet.

Att inreda med kvalitetsmöbler

När du inreder ditt hem med kvalitetsmöbler så gör du ett medvetet val, där du kan vara säker på att få möbler som håller under många år. I det fallet så har det ingen betydelse och ditt inköp rör skåp, vitrinskåp, sängar, soffor eller andra möbler. När du väljer leverantör av möbler ska du alltid välja en leverantör som har lång erfarenhet, bra kvalitet och god service. Där hittar du alltid möbler som du blir nöjd med, och som passar perfekt i ditt hem.

Hur kan jag bäst vårda och underhålla mitt vitrinskåp för att behålla dess kvalitet?

Vad utmärker era skåp när det gäller kvalitet och design?

Vad ska man ha i ett vitrinskåp?

c/o Svenssons

Följ oss