FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Varumärken/String/Stringhylla

Stringhylla

Både smart, funktionell och med en uppsjö av olika val och kombinationer har String tagit världen med storm. Stringhyllan är hyllan med stort H, en älskad klassiker som kommit att bli en självklar möbel i många människors hem. 
String vardagsrumString hallString sovrumString kontorString kökString barnrumString badrumString uteplats
1024 träffar
String golvgavel - vit, 200x30 cm, 2-pack - String
String

String golvgavel, vit, 200x30 cm, 2-pack

2 395 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 1024
1
...
29

Stringhyllan – en svensk designikon

Sedan introduktionen 1949 har stringhyllan tagit världen med storm. Skapad av formgivarna och äkta paret Nils och Kajsa Strinning fortsätter hyllsystemet att vara en given favorit och är nu mer efterfrågad än någonsin. Dess storslagenhet ligger i dess föränderliga karaktär som gör den lätt att anpassa efter smak och behov. Dess minimalistiska och stabila design gör dessutom Stringhyllan både tidlös och enkel att variera. Välj dina färger, kombinera fritt i vårt ritverktyg Bygg din egen Stringhylla och montera enkelt – med Stringhyllan är möjligheterna obegränsade!

Välj din unika kombination

En stringhylla ger dig möjligheten att anpassa fritt efter behov och rättar sig efter dina önskemål. Du kanske behöver en praktisk och stadig förvaring till det nyrenoverade köket? Eller kanske något litet och nätt till sovrummet som ska matcha dina nya garderober? Vad du än behöver så finns det moduler, hyllplan, gavlar och färger som enkelt smälter in i alla möjliga sorters miljöer. Kom ihåg att du även i efterhand kan addera nya delar till din Stringhylla – allt efter önskan. På Svenssons erbjuder vi något till alla hushåll och ser dessutom till att du får hjälp med både trygg leverans och hög servicenivå – allt del av vår unika Svenssons-service.

Vi garanterar hög kvalité

Heminredningen som vi dagligen levererar till våra kunder är noggrant utvald för att garantera en möbel för många år framöver. Vi har jobbat med möbler i över 100 års tid och vet att kvalité och design går hand i hand. Trots dess nätta design är en stringhylla ett kraftfullt tecken på att kvalité och intelligent formgivning är något som står pall för tiden. Detta är något som även vi på Svenssons kan gå i god för. Välj fritt och kombinera hyllsystem bland över 300 stycken välkända och pålitliga varumärken.

I vilka utföranden finns stringhyllan Pocket?

Hur stor är en String Pocket?

Hur mycket kan en Stringhylla bära?

Vad kan man ha på en Stringhylla?

c/o Svenssons

Följ oss