FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Möbler/Hyllor & Förvaring/Byråer & Hurtsar

Byråer & Hurtsar

Om du är ute efter en praktisk men fin möbel som rymmer mycket är en byrå eller hurts den perfekta förvaringsmöbeln. Använd ytan ovanpå för dekorativa inredningsdetaljer.
338 träffar sorterat på
String lådhurts - vit, 78x30 cm - String
String

String lådhurts, vit, 78x30 cm

4 095 kr
I webblager
Snö A byrå - white, eksockel - Asplund
Asplund

Snö A byrå, white, eksockel

14 960 kr17 600 kr
Beställningsvara
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 338
1
...
10

Eleganta och praktiska byråer

Bra förvaring är avgörande för ett välorganiserat och städat hem. En byrå ger både förvaringsmöjligheter och en vacker möbel som du kan dekorera som du vill. Komplettera med fina inredningsdetaljer på byrån och fina speglar eller tavlor för att liva upp ditt hem. En byrå går oftast att hitta i många utföranden och en mängd olika storlekar.

Klassiska byråer

Att det finns många olika stilar och designdetaljer på byråer har visat sig genom årens lopp. Tidigare så var en byrå klassiskt utformad i till exempel allmogestil eller med raka linjer. Oftast hade dessa äldre byråer traditionella färger. Numera hittar du byråer av alla typer och färger, vilket gör det mycket roligare att inreda ditt hem. Möbler från Svenssons hittar du antingen i någon av våra fysiska butiker, eller via vår webbutik på nätet.

Välj rätt byrå för dig

När du ska välja byrå till ditt hem finns det flera saker som är bra att ha i åtanke. Det finns en mängd olika stilar och designdetaljer på byråer. Förr i tiden var det vanligt med raka linjer och traditionella färger på byråer, medan du idag hittar alla typer och färger. Det gör inredningen av ditt hem mycket roligare. När du ska köpa en ny byrå är det bra att ha i åtanke innan vart du vill ha den. Den ska få plats och rymma tillräckligt mycket. Vill du ha den som dekoration eller att den ska uppfylla en praktisk funktion?

Våra mest populära byråer och hurtsar

String: Från varumärket String är en lådhurts en av våra mest populära hurtsar. Den finns i olika färger och storlekar för att passa in i alla hem.

1898: 1898s Square byrå i neutrala färger är den perfekta förvaringsmöbeln för sovrummet eller hallen. I de rymliga lådorna får du plats med alla dina saker.

Englesson: Varumärket Englesson har ett brett utbud av byråer i många olika stilar. Oavsett om du är ute efter en mer klassisk stil eller en modern byrå finns det någonting för dig.

Hurtsar för bättre ordning

Om du har tröttnat på oordning bland dina pennor och papper, eller om skrivbordet lätt blir stökigt för att allting ligger framme, kan en lådhurts vara lösningen för dig. På Svenssons har vi lådhurtsar i många olika utföranden, stilar och storlekar. Få ordning på din kontorsplats och bättre arbetsro med en hurts som passar dig och din inredning.

Populära filtreringar

Asplund byråMavis byråerEnglesson byråerMontana byråer

Hur kan designbyråer och hurtsar förhöja estetiken i ett rum?

Hur kan jag använda en byrå för att inreda mitt hem?

c/o Svenssons

Följ oss