FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Produkter
Annat
Logga in
|
Hem /Varumärken/Englesson

Englesson

Familjeföretaget Englesson möbler är en tillverkare av möbler i hög kvalitet och med egen design. Genom åren har företaget utvecklats och idag är alla i familjen engagerade - inte bara i produktutvecklingen, utan också i miljön och andra frågor. En av deras mest välkända produkt är Englesson soffa Howard. Men historien om Englesson började med ett mässingsbord som Staffan Englesson tillverkade till hustrun Marilene. Bordet uppmärksammades och Staffan startade en småskalig tillverkning hemma i husets garage. Med hantverksskicklighet och stark drivkraft skapade han nya och spännande former med klassisk stil. Tillverkningen utvecklades snart till att innefatta olika typer av bord, bokhyllor, speglar och lampetter av mässing.

245 träffar
Line Hög skänk - walnut/black, 3dörrar+3lådor+1+1hylla, sockel - Englesson
Englesson

Line Hög skänk, walnut/black, 3dörrar+3lådor+1+1hylla, sockel

12 599 kr14 800 kr
Beställningsvara
Visar 36 produkter av totalt 245
1
...
7

Populära filtreringar

Englesson sofforEnglesson byråerEnglesson fåtöljerEnglesson matbordEnglesson bokhyllorEnglesson soffbordEnglesson vitrinskåp

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer