FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Inredning/Tavlor & Posters

Tavlor & Posters

Något på väggarna eller att ställa på en byrå, ett sideboard eller att ge bort. Finns med olika motiv med en variation av färger och storlekar.
PostersTavelramarVäggdekoration
764 träffar
Edge Wall Rug väggbonad 50x110 cm - Off-white-Coffee - Ferm LIVING
Ferm LIVING

Edge Wall Rug väggbonad 50x110 cm, Off-white-Coffee

1 405 kr
I webblager
White Flower poster 50x70 cm - Nude - Fine Little Day
Fine Little Day

White Flower poster 50x70 cm, Nude

499 kr575 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 764
1
...
22

Snygga tavlor och affischer

Har du tröttnat på dina gamla tavlor eller flyttat till ett nytt hem? Vi har en mängd av fina print i olika storlekar att välja mellan. Varför inte prova på någon av de spännande möjligheterna som finns när det kommer till att dekorera väggarna? Det kanske skulle vara snyggt med en tavelhylla i köket att ställa olika tavlor på? En tavelhylla är en smart lösning då du inte behöver borra nya hål i väggen varje gång du vill ändra om. Eller du kanske är mer sugen på att köpa ett gäng affischer med samma tema och sätta upp dem på väggen genom att använda en snygg eltejp? Det ger ett vardagligt och charmigt intryck. Vi har många fina motiv och valmöjligheterna är många här hos oss på Svenssons i Lammhult.

Pryd din vägg

Vill du ägna en hel vardagsrumsvägg åt vackra tavlor och affischer? Du kan köpa print i olika storlekar och organisera dem i rader på väggen, eller helt enkelt köra på ren känsla. Spontanitet är inte att förkasta och kan leda till härliga, oväntade resultat. Möjligheterna är oändliga, låt din fantasi flöda! Behöver du mer ljus att belysa dina nya konstverk med så kan du ta en titt på våra golvlampor. En annan vacker sak att pryda väggen med är en stilig klocka.

Monokromt eller färgstarkt

Tavlor och affischer är ett lätt sätt att piffa upp ett hem på. Om du gillar den populära skandinaviska stilen, med ljusa färger på väggar och inredning, kan det vara snyggt med monokroma bilder. Det kan också fungera bra att välja något mer färgstarkt om du vill att tavlan ska träda fram ordentligt. Du är alltid välkommen in i en av våra butiker för att titta närmare på våra produkter. Annars kan du snabbt och smidigt beställa online och få dina nya affischer levererade. Ta en titt på vår handplockade kollektion med vackra bilder!

Hur kan du använda posters för att skapa en stilfull och balanserad inredning?

Varför bör du välja Scandi Essentials tavelramar för dina posters?

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss