FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Posters

Dekorera dina väggar med posters och tavlor. Här hittar du ett blandat utbud för att färdigställa ditt hem.
551 träffar
Artek 75 anniversary poster, Kuusta Saksi - Svart-Vit - Artek
Artek

Artek 75 anniversary poster, Kuusta Saksi, Svart-Vit

1 225 kr
I webblager
Helene poster - multi, 70x100 - Anna Bülow
Anna Bülow

Helene poster, multi, 70x100

1 015 kr1 195 kr
I webblager
Designfynd
Visar 36 produkter av totalt 551
1
...
16

Posters för ditt hem

I vårt sortiment av posters hittar du tavlor i olika stilar och motiv som passar ditt hem. Matcha din inredning eller lägg till en färgklick för att liva upp hemmet. Genom att kombinera, mixa och matcha är möjligheterna att dekorera med posters stora.

Skapa en personlig vägg med posters

Gör ditt hem mer personligt genom att välja motiv som gör dig glad eller som kanske berättar någonting om dig. Det kan du göra genom att välja en färg du tycker om, eller ett motiv som passar dig och din personlighet och dina värderingar. Välj olika storlekar och format på posters för att få en mer levande och lekfull tavelvägg, eller samma storlek för att få en stilren look.

Våra mest populära märken inom posters

Anna Bülow: En populär svensk konstnär jorden runt. Verken är baserade och inspirerade av de stora frågorna om livet och är fyllda av symboler. Tidslösa posters i subtila färger.

Kristina Dam Studio: Kristina Dam Studio skapar både posters och inredningsdetaljer, vilket ger en stor möjlighet att smälta samman inredning och konsten på väggarna. Perfekta väggdekorationen för dig som tycker om minimalistisk konst.

Ramar till dina posters

En ram förlänger inte bara dina posters livslängd, utan funktionerar även som ytterligare detalj. Välj ramar i olika färger eller material för en dynamisk och levande tavelvägg, eller samma ramar till de olika rummen för att knyta ihop allting och för ett stilrent hem.

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer