FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Tavelramar

Dekorera ditt hem med vackra tavelramar i olika material och färger. Var kreativ i ditt tänkande och fyll väggarna med konst och bilder i snygga tavelramar. Hos oss hittar du ett stort utbud av ramar för alla olika stilar.
70 träffar sorterat på
Stensö ram ek - 30x40 cm - Scandi Essentials
Scandi Essentials

Stensö ram ek, 30x40 cm

207 kr259 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 70
12

Personlig väggkonst 

Det roliga med tavelramar är att du kan fylla dom med precis vad du vill. Foton och posters ger en kreativ känsla till ditt hem och tar fram din personlighet på ett vackert sätt. Välj ramar som följer rummets stil för att skapa en helhet och röd tråd. Eller gå istället för en färgglad och utstickande ram för att skapa dimension och ett större intryck. Blanda stora och små ramar tillsammans och bygg din egen väggdekoration.  

Hos oss på Svenssons hittar du ett stort utbud av olika tavelramar för att du ska hitta en de som passar just ditt hem.  

Dekorativa ramar 

En tavelram är framförallt mycket dekorativ men gör det också enklare för oss att hänga upp bilder på väggen. Ramen skyddar våra kära bilder och ser till att det inte tar skada och förstörs. Det går lika bra att ha en ram ståendes på en hylla som att hänga upp den på väggen. Det finns oändligt med lösningar och vägar att dekorera med en tavelram så låt din kreativa sida kliva fram och ta plats.   Söker du en ram i naturliga material har Paper Collective träramar i olika storlekar och färger. Välj bland vita och svarta eller naturligt trä. De har även posterhållare som endast har en ram vid över och nederkanten. Ramen ger en fri känsla och monteras enkelt ihop med hjälp av det inbyggda magneterna.  

Populära filtreringar

Tavelram trä

Vilken storlek bör jag välja på min tavelram?

Hur kan man använda tavelramar för att skapa en stilfull inredning?

Vilka typer av tavelramar finns tillgängliga på Svenssons?

c/o Svenssons

Följ oss