FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Inredning/Speglar

Speglar

I hallen, badrummet, sovrummet. Att spegla sig i eller för att rummet ska upplevas ännu rymligare. Vi har en variation av former, storlekar och färger att välja på. 
VäggspeglarRunda speglarGolvspeglarBordsspeglar
389 träffar
Pond spegel large - Dark chrome - Ferm LIVING
Ferm LIVING

Pond spegel large, Dark chrome

2 359 kr3 355 kr
På väg till oss
Visar 36 produkter av totalt 389
1
...
11

Snygga speglar

Är det dags att skaffa lite nya saker att ha på väggarna? Vi har dekorativa objekt i många olika stilar. Varför inte låta fantasin flöda och samla på dig ett gäng noggrant utvalda speglar så att du kan designa din egen personliga spegelvägg hemma? Du kan hitta många fina exempel i vår handplockade serie som garanterat passar på just din vägg. Gillar du minimal design eller letar du efter något som även fungerar som vacker prydnad? Kanske något som folk lägger märke till så fort du öppnar dörren till ditt hem? Valmöjligheterna är många här hos oss på Svenssons i Lammhult!

Skapa rymd

Hos oss hittar du märken som Skagerak, Gubi, Normann Copenhagen, SMD Design och A2 med fler. När du pryder din vägg med reflektiva objekt gör du att rummet ser större ut. Har du en liten lägenhet kan du skapa rymd med enkla medel. Några extra ljuskällor som t.ex. bordslamporpå ett snyggt avlastningsbord ger extra ljus och rymd. Vi har även vackra bordsspeglar som fungerar som en rolig inredningsdetalj. Vi har även väggspeglar och stiliga golvspeglar som kan justeras beroende på vilken effekt man vill ha. Det finns många intressanta detaljer att upptäcka hos oss.

Dekorativ funktion

Varför inte varva med att sätta upp intressanta tavlor blandat med vackra speglar på vardagsrumsväggen? Det ger ögat något intressant att titta på. Olika strukturer och former skapar spänning och ger ett personligt intryck. Hämta inspiration från bloggar och inredningsmagasin och låt din fantasi flöda! Upplevelsen av ditt rum kommer snabbt att förändras till det bättre. Du är alltid välkommen in i en av våra butiker för att titta närmare på våra produkter. Annars kan du snabbt och smidigt beställa online och få din drömspegel snabbt levererad. Ta en titt på vår handplockade kollektion från kända märken!

Populära filtreringar

Gubi speglar

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer