FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Inredning/Speglar/Golvspeglar

Golvspeglar

Med en vacker golvspegel i vardagsrummet, hallen eller sovrummet får du inte bara en praktisk användning, utan också en vacker inredningsdetalj som får rummet att kännas större och ljusare.
22 träffar
Georg golvspegel - ek svartbetsad - Skagerak
Skagerak

Georg golvspegel, ek svartbetsad

5 295 kr
På väg till oss
Visar 22 produkter av totalt 22

Golvspegel – Praktisk och fin inredningsdetalj 

En golvspegel är inte bara praktiskt användbar, utan också en vacker inredningsdetalj som ger rummet en rymligare känsla. Med en vacker helkroppsspegel kan du spegla dig samtidigt som den inger en exklusiv känsla i hemmet.  Hos oss på Svenssons kan du hitta en stor golvspegel som passar just dig och din inredning. Är du ute efter andra typer av kan du här även hitta , och .  

Mest populära varumärken för golvspeglar 

Här hittar du en fin golvspegel från välkända varumärken som exempelvis 

  •  
  •  
  •  

Golvspegel – Olika storlek, material och design 

Här hittar du en golvspegel i ett material och design som passar dig. Här finns golvspeglar i olika material som exempelvis ek, metall, läder och aluminium. Hitta en design som passar dig och din inredning, som exempelvis golvspegel på fot eller lutad mot väggen. Om du är ute efter en stor spegel är en golvspegel ett utmärkt val. Ofta går golvspeglar också att fästa på väggen, så läs igenom specifikationen så att du får hem rätt spegel för ditt syfte.  Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer