FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Inredning/Speglar/Runda speglar

Runda speglar

En rund spegel kan få ett rum att uppfattas större och ljusare. Hos oss hittar du runda speglar i olika storlekar och designer från välkända varumärken.
104 träffar
Gubi spegel - polished brass - GUBI
GUBI

Gubi spegel, polished brass

13 473 kr17 999 kr
Beställningsvara
Visar 36 produkter av totalt 104
1
...
3

Få ett rum att kännas större och ljusare 

En rund spegel skapar en känsla av ökat utrymme och ljus i ett rum. Genom att placera en spegel i riktning mot exempelvis ett fönster kan ljuset reflekteras i spegeln och rummet upplevs som större och rymligare. Hos oss på Svenssons hittar du runda speglar utan och med ram, stora, små, färgglada och stilrena för att just du ska hitta en som passar ditt hem.  

Runda speglar i olika design och färger 

När du ska placera en spegel i ditt hem är det viktigt att fundera över vad du vill att den ska skapa för känsla. En liten spegel med mycket färg fungerar som en glad och spännande inredningsdetalj i ett stilrent rum. Vill du fylla en stor yta har vi större runda speglar utan och med ram beroende på vad du är ute efter. Speglar är både en snygg och funktionell inredning som passar i alla hemmets rum.  

Från MoebeALL hittar du speglar utan kant som du kan hänga på väggen med hjälp av snygga stål eller mässing hängen som medföljer till spegeln. Det är en simpel men stilfull spegel som finns i olika storlekar och färger. En spegel fungerar utmärkt, men om du har en större yta att fylla kan du skapa ditt eget spegelsystem med hjälp av de olika storlekarna. Detta ger en spännande dimension till ditt hem. Horizon Spegel från Normann Copenhagen är en rund väggspegel som fästs direkt mot väggen. Spegeln har en liten funktionell hylla som är perfekt att pryda med ljus eller blommor för att skapa ett levande konstverk i rummet. Den är även utmärkt till badrummet eller sovrummet där du kan använda den lilla hyllan till de allra nödvändigaste.  

Hur fäster jag en väggspegel?

Vilken är den populäraste runda spegeln?

c/o Svenssons

Följ oss