FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Inredning/Speglar/Runda speglar

Runda speglar

En rund spegel kan få ett rum att uppfattas större och ljusare. Hos oss hittar du runda speglar i olika storlekar och designer från välkända varumärken.
114 träffar
Circum spegel small Ø70 cm - klar-taupe - AYTM
AYTM

Circum spegel small Ø70 cm, klar-taupe

1 656 kr1 949 kr
Fåtal i webblager
Designfynd
Visar 36 produkter av totalt 114
1
...
4

Få ett rum att kännas större och ljusare 

En rund spegel skapar en känsla av ökat utrymme och ljus i ett rum. Genom att placera en spegel i riktning mot exempelvis ett fönster kan ljuset reflekteras i spegeln och rummet upplevs som större och rymligare. Hos oss på Svenssons hittar du runda speglar utan och med ram, stora, små, färgglada och stilrena för att just du ska hitta en som passar ditt hem.  

Runda speglar i olika design och färger 

När du ska placera en spegel i ditt hem är det viktigt att fundera över vad du vill att den ska skapa för känsla. En liten spegel med mycket färg fungerar som en glad och spännande inredningsdetalj i ett stilrent rum. Vill du fylla en stor yta har vi större runda speglar utan och med ram beroende på vad du är ute efter. Speglar är både en snygg och funktionell inredning som passar i alla hemmets rum.  

Från MoebeALL hittar du speglar utan kant som du kan hänga på väggen med hjälp av snygga stål eller mässing hängen som medföljer till spegeln. Det är en simpel men stilfull spegel som finns i olika storlekar och färger. En spegel fungerar utmärkt, men om du har en större yta att fylla kan du skapa ditt eget spegelsystem med hjälp av de olika storlekarna. Detta ger en spännande dimension till ditt hem. Horizon Spegel från Normann Copenhagen är en rund väggspegel som fästs direkt mot väggen. Spegeln har en liten funktionell hylla som är perfekt att pryda med ljus eller blommor för att skapa ett levande konstverk i rummet. Den är även utmärkt till badrummet eller sovrummet där du kan använda den lilla hyllan till de allra nödvändigaste.  

Hur fäster jag en väggspegel?

Vilken är den populäraste runda spegeln?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer