FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Inredning/Speglar/Väggspeglar

Väggspeglar

Med en fin väggspegel kan du smycka samtliga rum med en praktiskt och vacker inredningsdetalj som inger rymd och ljus i ditt hem. Här finner du fina väggspeglar från välkända varumärken.
735 träffar
Pond spegel large - Mässing - Ferm LIVING
Ferm LIVING

Pond spegel large, Mässing

3 400 kr3 905 kr
I webblager
Shard spegelskåp 37,7x57,7 cm - Black - Ferm LIVING
Ferm LIVING

Shard spegelskåp 37,7x57,7 cm, Black

3 124 kr3 905 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 735
1
...
21

Fräscha upp ditt hem med ny väggspegel 

Väggspeglar är grundläggande i samtliga hem och är essentiella inredningsdetaljer som lyfter dina rum med rymd och ljus. Här hittar du en liten- eller stor väggspegel som passar just dig och ditt hem. Vad sägs om en sovrum- eller hallspegel? Hos oss på Svenssons finner du ett stort utbud av väggspeglar och här hittar du garanterat en spegel som passar perfekt för dig. Om du letar efter andra typer av speglar kan du även hitta golvspeglar, bordsspeglar och runda speglar.  Mest populära varumärken för väggspeglar Här kan du hitta en fin väggspegel från välkända varumärken som till exempel 

Väggspegel – Olika storlek, former, material och design

Hos oss kan du hitta många olika varianter av väggspeglar. Är du ute efter en liten eller stor spegel finns många alternativ att välja bland. Oavsett om du söker en rektangulär, kvadratisk, oregelbunden eller rund spegel kan du med god sannolikhet hitta något som passar just dig och din inredning.  

Här finns också många olika material på väggspeglar i unik design. Är du ute efter en väggspegel i ett specifikt material har vi många varianter att erbjuda, som exempelvis väggspegel i material som ek, teak, akrylplast, MDF, stål eller mässing.  På vilka sätt kan man inreda med en väggspegel?

Vilka olika designalternativ finns för väggspeglar?

c/o Svenssons

Följ oss