FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Inredning/Speglar/Bordsspeglar

Bordsspeglar

Bordsspeglar är lätta och händiga i vardagen för alla tillfällen. Behöver du en liten spegel att ha i badrummet eller sovrummet så hittar du det här. En snygg och praktisk accessoar till ditt hem.
39 träffar
Aura bordsspegel - Rostfritt stål - New Works
New Works

Aura bordsspegel, Rostfritt stål

521 kr699 kr
På väg till oss
Cyber Monday
Visar 36 produkter av totalt 39
12

Bordsspegel är en perfekt accessoar till ditt hem 

Har du ett litet utrymme där du behöver utnyttja varje vrå eller en stor yta att fylla ut är en bordsspegel den perfekta utsmyckningen. Små speglar är smidiga och händiga i alla tillfällen. Det kan vara mycket praktiskt att kunna ställa upp spegeln och samtidigt flytta runt den varje gång du vill byta plats på den i ditt hem. Små speglar kan pryda en byrå, hylla eller andra ytor som känns lite tomma.  

Om du är en person som gillar effektivitet och smarta lösningar är bordsspegel ett utmärk val. Små speglar har en utmärk funktion som exempelvis sminkspegel om det är det du söker.  

Stil och design på bordsspeglar 

Hos oss på Svenssons hittar du bordsspeglar med samma smidiga funktioner men olika typer av design. Kanske lockar det stilrena ditt öga mer eller föredrar du en liten spegel med guldig kant för att smycka ditt hem. Vi har både och för att just du ska hitta den lilla spegeln du gillar.  

Små speglar kan användas för att pryda ditt hem på olika sätt och vi ser det som en mycket praktisk inredningsdetalj. Speglar skapar en dimension i ditt hem och kan göra att ett rum kan kännas större och luftigare.  

Vilken är den populäraste bordsspegeln?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer