FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Möbler/Bord/Avlastningsbord

Avlastningsbord

Här finner du avlastningsbord, konsolbord och hallbord från kända formgivare och varumärken. Vi erbjuder olika typer av avlastningsbord som passar in i alla rum i hemmet.
551 träffar
Plinth tall sidobord 30x30x51 cm - White - Audo Copenhagen
Audo Copenhagen

Plinth tall sidobord 30x30x51 cm, White

11 057 kr15 795 kr
Beställningsvara
Eve sidobord - Cashmere - Ferm LIVING
Ferm LIVING

Eve sidobord, Cashmere

4 372 kr5 465 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 551
1
...
16

Användbara avlastningsbord för ditt hem

Ett avlastningsbord är den perfekta möbeln i utrymmen och rum som hallar, korridorer, serveringsgångar och liknande. Saknar man en möbel för avlastning i liknande rum så brukar det i regel leda till att andra ytor och möbler snabbt belamras med än det ena än det andra av bråte, kläder och annat. Men precis som alla kunder hos oss vet att uppskatta så ska möbler inte bara vara funktionella, utan också vackra att se på. Detta gäller inte minst det stora utbud av bord av den här typen och andra sorters bord som exempelvis våra soffbord, som du hittar hos oss på Svenssons. Form och funktion i en perfekt kombination med andra ord.

Olika modeller

Vi har bord av olika modeller som passar flera ändamål i hemmet. Från stationära och mycket stabila avlastningsbord som gör sig perfekt i hallen eller kapprummet, till nätta varianter med hjul på som fungerar perfekt som drink- eller serveringsvagnar när det är dags för fest eller middagsbjudning där hemma.

Matcha ditt avlastningsbord

Våra snygga avlastningsbord från kända formgivare kommer att imponera på dina gäster när det är det första de ser när de kliver in i din hall, speciellt om du lägger ner lite tid på att inreda hallen i övrigt med riktigt bra design. En spegel är mer eller mindre nödvändigt i hallen och därför hittar du här ett utbud av riktigt fina speglar formgivna med både funktion och skönhet i åtanke. Naturligtvis hittar du allt annat du behöver för att inreda detta viktiga rum här hos Svenssons, och skulle du vilja ta en titt på våra möbler på lite närmare håll så är du välkommen in i någon av våra fysiska butiker som finns på flera ställen i landet. Ett avlastningsbord är den perfekta möbeln i utrymmen och rum som hallar, korridorer och serveringsgångar. Vi erbjuder bord av olika modeller som passar flera ändamål i hemmet. Från stationära och stabila avlastningsbord som gör sig perfekt i hallen till nätta varianter med hjul på som fungerar perfekt som drink- eller serveringsvagnar när det är dags för fest eller middagsbjudning hemma. Våra snygga avlastningsbord från kända formgivare kommer att imponera på dina gäster när det är det första de ser när de kliver in i din hall.

Populära filtreringar

Avlastningsbord marmorSvart avlastningsbordVitt avlastningsbordAvlastningsbord träAvlastningsbord mässing

Vad är ett avlastningsbord?

Vilka olika typer av avlastningsbord finns det?

c/o Svenssons

Följ oss