FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Möbler/Bord

Bord

Ett bra bord ska ta hand om det mesta - allt från långa middagar till arbete, läxläsning och pyssel. Välj därför ditt bord med omsorg, vi har bord i olika storlekar, former och material. 
SoffbordMatbordSidobord & SmåbordAvlastningsbordSatsbordSängbord & NattduksbordSkrivbordBarbordRullvagnar & ServeringsvagnarMarmorbordBarnbordBordstillbehör
3667 träffar
Distinct soffbord - Travertin - Ferm LIVING
Ferm LIVING

Distinct soffbord, Travertin

13 748 kr17 185 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 3667
1
...
102

Små och stora bord

Att inreda hemmet är något roligt och det finns inte mycket som slår känslan av att hitta den perfekta möbeln för den rätta platsen. Detta gäller all möbelinredning och visar sig tydligt när du letar efter ett större eller mindre bord. Är du då också ute efter ett matbord så tillkommer det fler roliga saker som att hitta stolar till matbordet. Bord och stolar kan oftast köpas i ett paket, eller så hittar du nästan alltid en kombination med stolar avsedda för det bord du vill ha.

Hitta rätt bord och stolar

Det är inte bara roligt att leta bord och stolar till det rum du ska förnya, det gäller också att hitta rätt bord och stolar med bra kvalitet till ett pris som överensstämmer med den kvalitet och design som du får. Detta får du hos Svenssons som har ett av de bästa och mest kvalitativa möbelsortimenten i Sverige. Här hittar du alltid ett bord som du kan kombinera med ett brett urval av moderna stolar i kraftig stomme. Här hittar du inte bara möbler, vi har även mattor och andra inredningsdetaljer.

Ett stort sortiment

När du besöker ett möbelhus så är det alltid roligt att få ett stort urval av möbler för alla rum. Detta ger dig valmöjligheten att välja, vilket gör din resa genom den underbara världen av inredning mer spännande och ger större möjligheter till att hitta den perfekta möbeln. Svenssons är ett möbelhus på nätet som ger dig alla dessa möjligheter tillsammans med en enastående kvalitet och service.

Populära filtreringar

Runda bordCarl Hansen bord&Tradition bordStolab bordGubi bordCane line bordAsplund bordSwedese bordArtek bordMuuto bordFritz Hansen bordSvart bordMenu bordVitt bordEk bordTeak bord

Hur väljer jag rätt storlek på mitt bord?

Vilket material är bäst för ett bord?

Hur kan jag vårda och underhålla mitt bord?

c/o Svenssons

Följ oss